Ankara Büyükşehir Belediyesinden Satılık Boş Tam Hisseli 4+1 Daireler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığının elinde olan ve boş konumda bulunan bazı daireler satışa çıkarıldı. Çankaya'da yer alan daireleri almak için ihale başvuru yapmak gerekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı internet sayfasında duyurular bölümünde ve Basın İlan Kurumu Resmi İlan Portalı aracılığıyla kamu konutu satışı yapılacağını açıkladı. Tapusu belediyeye ait olan ve Çankaya ilçesi, Kızılırmak-Karakusunlar mahallesi, imarın 27465 ada 1 parsel üzerinde olan 7 adet daire ihale ile satılacak. 2886 Sayılı Kanunun 36. maddesi gereğince Kapalı Zarf usulü gerçekleştirilece ihale öncesinde ise kurum satış rakamlarını açıkladı.

ANKARA'DA BELEDİYEDEN SATILIK DAİRELER

Belediye başkanlığı satış listesinde yer alan dairelerin tamamı aynı konumda bulunuyor. Aynı binada farklı katlarda yer alan daireler için ilan edilen fiyyatlar ise aşağıda tabloda yer alıyor. Tamamı 4+1 olan daireler için kurum bulundukları kata göre fiyatlandırma yapmış. En düşük konut 3. katta yer alıyor. Bu daire için 2 milyon 400 bin TL muhammen bedel açıklandı. Bunun yanında en pahalı konut ise 13. katta yer alıyor. En pahalı konutun değeri ise 3 milyon 581 bin TL olarak duyuruldu.

Listede yer alan konutları alacaklar için kurum detayları yayımladığı duyuru metninde açıkladı. Belediye başkanlığı konutlar için 24 Mart tarihinde ihale gerçekleştirileceğini bildirdi. Bu tarihe kadar tüm isteklilerin başvurularını sonlandırmaları gerekiyor. İhaleye katılım sağlamak için her daire için ayrı ayrı hesaplanan geçici teminat bedeli ödemesi yapılacak.

Daha sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığına başvuru yapılacak. Başvurular "İmzalı Teklif Mektubu, İmzalı Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi ( Aslı ), İmzalı Yer Görme Belgesi (İdare tarafından mühürlü verilecektir.), Şartname Alındı Makbuzu, Geçici Teminat Alındı Makbuzu Aslı," evraklarıyla yapılacak.

Evrak teslimi ve ödemeleri yapanlar 24 Mart saat 14.00'ten itibaren Hipodrom Caddesi No:5’deki Belediye Hizmet binasının B-Blok 1.Katında bulunan encümen salonunda tekliflerini sunacaklar.

Emlak Haberleri Haberleri