Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Satılık Arsa İlanı Yayımladı!

Arsa yatırımı yapmak isteyen kişiler için Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Ankara Gölbaşı ilçesinde yer alan 2 arsa için satış ihalesi ilanı yayımladı.

Arsa yatırımı yapmak isteyen kişiler için Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Ankara Gölbaşı ilçesinde yer alan 2 arsa için satış ihalesi ilanı yayımladı. İhale ile arsa almak isteyen kişiler için verilen ilanın detayları haberimizde..

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü tarafından 26 Kasım 2020 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ile ihale yöntemiyle arsa satışı yapılacağını duyurdu.



9 Aralık 2020 tarihinde Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İhale Salonunda yapılacak olan ihalede Ankara Gölbaşı Virancık Mahallesi ve Taşpınar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 2 arsa satılacak.



ANKARA GÖLBAŞI ARSA İHALE İLANLARI İLE SATILIK ARSA DUYURUSU



Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyurusu ile satışa sunulan arsa için başvurular ihale başlama saatine kadar satın almak istedikleri taşınmazlara ait yatıracakları teminat makbuzlarının veya banka teminat mektupları ile istenen tüm evrakları tamamlayarak komisyon başkanlığına teslim etmekle yükümlü tutulacaklar.



İhaleye katılım göstermek isteyen kişi ve kurum temsilcilerinin Covid-19 tedbirleri kapsamında HES kodu almaları, ihale salonu ile İdare binasının içinde ve çevresinde Covid-19 tedbirleri gereğince maske kullanmaları ve sosyal mesafe kurallarına uymaları istenecek. İhale kapsamında Gölbaşı Virancık Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 2 bin 160 m2 büyüklüğe sahip olan arsa 3 milyon 240 bin liraya, Gölbaşı Taşpınar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 4 bin 123 metrekarelik arsa ise 12 milyon 785 bin liralık fiyatla satışa sunulacak.







Her iki arsanın da imar durumu konut alanı olarak belirlenirken 9 Aralık 2020 tarihinde saat 11:20 itibari ile Açık Teklif Usulü ile yapılacak.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri