Ankara Esat Semt Hali Yıkılıyor! ABB Hurda Karşılığı Yıkım İşi İhale İlanı Yayımladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi hurda karşılığı yıkım işi ihalesi yayımlayarak Esat Semt Hali için ilk adımı attı. Küçükesat semt hali yıkılacak mı, nereye taşınacak, son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda beklenen bir adım daha atıldı ve Esat Semt Pazarı için alınan yıkım kararı hayata geçirildi. 22 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan Esat Semt Halinin Geri Dönüşüm Malzemeleri Karşılığı Yıkım İşi ihalesi ile ilk adım atılmış oldu.

Yayımlanan ilan kapsamında ihalenin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 36. Maddesine göre kapalı teklif usulü ile yapılacağı ilan edilirken yıkım işinin ise enkazdan çıkacak hurda karşılığı yapılacağı belirtildi. Yıkım işi ihalesinin muhammen bedeli ise ihale ilanında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 milyon 796 bin 498,49 TL olarak belirlendi.

KÜÇÜKESAT SEMT HALİ YIKIM KARARI ÇIKTI!

Ankaralılar tarafından yakından takip edilen özellikle de Esatlıların merakla beklemiş oldukları Semt Hali için yıkım kararı hayata geçirildi. 22 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan hurda karşılığı yıkım işi ihale ilanı ile kapalı teklif usulü ile söz konusu halin enkazdan çıkacak hurda karşılığında yıktırılacağı açıklandı.

12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 14.00’de yapılacak olan ihale Hipodrom Caddesi No:5 Kat: 1 Yenimahalle/ANKARA adresindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi Binası, Belediye Encümen Salonunda, Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyen kişi ya da kurumlar aranılan şartlara uygun olarak hazırlamış oldukları teklif mektuplarını işin muhammen bedelinin yüzde 3'ü tutarında yatırmış oldukları geçici teminat tutarı ile beraber teslim edecekler.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri