Ankara Kalecik Belediyesi 88.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla 5 Adet Daireyi İhaleyle Satıyor

Ankara Kalecik Belediyesi tarafından yayımlanan ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 5 adet daire ihaleyle satışa çıkarıldı.

Ankara Kalecik Belediyesi tarafından yayımlanan ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 5 adet daire ihaleyle satışa çıkarıldı. 7 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak.

Türkiye'de belediyelere ait taşınmazların satışına devam ediliyor. Belediye bütçelerine ek kaynak yaratmak için gerçekleştirilen satışlar resmi ilanlarla kamuoyuna duyuruluyorlar. Ankara Kalecik Belediyesi de bir ilan yayımlayarak kendi mülkiyetlerinde bulunan 5 adet dairenin satılacağını duyurdu.



KALECİK BELEDİYESİ 5 ADET DAİRE SATIYOR



Kalecik Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre 5 adet daire için 7 Eylül 2020 tarihinde ihale gerçekleştirilecek. Bu ihale Kalecik Belediyesi belediye encümen toplantı salonunda saat 10:00'da yapılacak ve açık teklif usulü uygulanacak.



MUHAMMEN BEDELLER BELİRLENDİ



İhaleyle satılacak olan 5 adet daire Kalecik Şenyurt Mahallesi'nde bulunuyor. Kalecik Belediyesi sayışa konulan dairelerin muhammen bedellerini de açıkladı. Bunada göre 80 metrekarelik daire için 88.000 TL, 87 metrekarelik daire için 93.000 TL, 157 metrekarelik daire için 133.000 TL, 80 metrekarelik daire için 88.000 TL ve 80 metrekarelik bir diğer daire için 88.000 TL muhammen bedel belirlendi.



İhaleye katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler belirlenen muhammen bedellere göre tekliflerini verecekler. Muhammen bedeller üzerinde en yüksek teklifi veren kişiler dairelerin yeni sahipleri olacaklar.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri