Ankara'da Arsa Satın Almak İsteyenler Dikkat! Sincan Belediyesi 21 Adet Arsayı Satışa Çıkardı!

Ankara Sincan Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre ilçede belediye mülkiyetinde bulunan 21 adet arsa satışa çıkarıldı.

Ankara Sincan Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre ilçede belediye mülkiyetinde bulunan 21 adet arsa satışa çıkarıldı. 19 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak olan ihalede Kapalı Teklif Usulü uygulanacak.

Türkiye'de belediyeler kendi mülkiyetlerinde olan arsaları satışa çıkararak belediye bütçelerine ek kaynak yaratıyorlar. Arsaları satın alan kişiler ise bu taşınmazları atıl olmaktan kurtarıyorlar. Ankara Sincan Belediyesi de bu yönde bir resmi ilan yayımladı.



ANKARA'DA SATILIK 21 ADET ARSA



Sincan Belediyesi'nin yayımladığı ilana göre ilçede Mustafa kemal Mahallesi'nde bulunan 21 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Toplamda 10.976 metrekare olan arsalar 21 ayrı parselden oluşuyor. Arsaların en büyüğünün 797 metrekare, en küçüğünün ise 462 metrekare olduğu açıklandı.



MUHAMMEN BEDELLER DUYURULDU



Satışa çıkarılan arsalar ile alakalı olarak detayları kamuoyuna duyuran Sincan Belediyesi muhammen bedelleri de duyurdu. Buna göre en düşük muhammen bedel 141.000 TL olurken en yüksek muhammen bedel 254.000 TL oldu.



İhale 19 Ağustos'ta Sincan Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek. Bu ihaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişiler ihale saatinden önce geçici teminat bedellerini Sincan Belediyesi'ne ödemeleri gerekiyor.



İhale şartnamesi ile alakalıolarak da Sincan belediyesi bir açıklama yaptı. Sincan Belediyesi'nin açıklamasına göre ihale şartnamesi Sincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden 250 TL karşılığında temin edilebilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri