Ankara'da Kamudan Satılık 32 Daire! 3+1, 4+1 Evler Elden Çıkarılacak

Ankara Mamak Belediyesi kamu konutu satışı yapacağını ilan etti. Belediye başkanlığı duyurusunda toplam 32 dairenin ihale ile satılacağını açıkladı. Fiyat tablosu haberimizde.

Mamak Belediye Başkanlığı kendisine ait 32 adet kamu konutunun satışının yapılacağını açıkladı. Belediye başkanlığı her bir daire için ayrı ayrı ihale düzenleneceğini, ihaleye katılmak isteyenlerin ayrı ayrı her bir daire için başvuru yapabileceklerini bildirdi.

ANKARA'DA BELEDİYESİ 32 DAİREYİ SATIŞA ÇIKARDI

Konut satışlarına ilişkin yapılan basın açıklamasında, dairelerin Mamak İlçesi Diriliş Mahallesinde yer aldığı bildirildi.. Dairelerin ada parsel numalarını ve konum bilgilerini paylaşan belediye başkanlığı fiyatların 475 bin TL'den başladığını ve 600 bin TL'nin üzerine çıktığını duyurdu.

Daireler 3 oda ve 4 oda şeklinde olup ortalama 115 m2, 127 m2 ve 142 m2 büyüklükte. Dairelerin bazıları 1. katta bazıları ise 12. katta yer alıp daire fiyatları bulunan kata, cephesine ve konumuna göre belirlendi.

İHALE AÇIKLAMASI

Belediye konut satışlarına dair ihaleye katılmak isteyenler için "Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre 'Açık Teklif Usulü' ile 30/03/2022 tarihinde Çarşamba günü saat 14:00 da Belediyemiz Merkez binası içerisinde bulunan 7. Kat Encümen salonunda ihale edilerek satılacaktır." açıklamasında bulundu.

Vatandaşlar ihale başvuru işlemlerini bu açıklama kapsamında yapacaklar. İhaleye açıklamasına göre başvurular 30 Mart tarihine kadar yapılacak. 30 Mart tarihi sabah saat 10.00 itibariyle de ihale işlemleri başlayacak ve teklifler sunulacak.

BAŞVURUDA BULUNACAK OLANLAR

Belediye Başkanlığı satışı yapılacak konutlara dair paylaştığı bilgilerde ayrıca; ihale başvuru işlemlerinin belediye emlak ve istimlak müdürlüğünden 300 TL karşılığında alınacak olan ihale şartnamesine göre yapılacağını bildirildi. İhaleye katılmak isteyen ancak kararını vermemiş olanlar ise yine belediyeden ücretsiz bir şekilde ihale şartnamesini inceleyebilecekler.

Emlak Haberleri Haberleri