Ankara'da ticaret ve konut alanı imarlı arsalar belediyeden satışa çıktı! Pursaklar Belediyesi arsa satış ihalesi ilanı

Ankara Pursaklar Belediyesi arsa satış ihalesi ilanı yayımladı! Belediyeden satılık konut imarlı arsalar için yayımlanan ihalenin detayları haberimizde...

Ankara'da arsa yatırımı yapmak istiyorum diyen kişiler için Pursaklar Belediyesi arsa satış ihalesi ilanı yayımladı. 22 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale metni ile mülkiyeti belediyeye ait olan çok sayıda arsa için ihale yöntemi ile satış yapılacağı duyuruldu 

Pursaklar ve Saray Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 10 adet arsanın ihale yöntemi ile satışa sunulacağı ilan edilirken arsaların büyük bir bölümü konut imarlı bir bölümü ise ticaret alanı imarlı olarak satışa sunuldu. Söz konusu arsalar ihale yöntemi ile satılırken arsaların satış ihalesi 1 Eylül 2022 tarihinde yapılacak. 

PURSAKLAR BELEDİYESİ ARSA SATIŞ İHALESİ NE ZAMAN, BELEDİYEDEN SATILIK ARSALARIN SATIŞ FİYATI KAÇ TL?

22 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale ilanı kapsamında Pursaklar Belediyesi, 2886 sayılı Yasanın 36. (Kapalı Teklif Usulü) ve 45. (Açık Teklif Usulü) maddelerine göre 01.09.2022 tarihinde saat 10:00'dan itibaren arsa satış ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. Söz konusu ihalesi Pursaklar Belediye Başkanlığı Binası Tevfik İleri Mahallesi Emek Caddesi No:8 Pursaklar\ANKARA adresinde yer alan 3.Kat Encümen Toplantı Salonunda yapılacak. 

Yapılacak olan ihale kapsamında en düşük arsa satış fiyatı 276 bin 480 TL ve en yüksek arsa satış bedeli 4 milyon 756 bin TL olarak belirlendi. İhaleye katılacak olan kişilerin belirlenen şartlara uygun olarak hazırlamış oldukları ihale dosyasını ihale tarih ve saatine kadar hazırlayarak teslim etmeleri şartı aranacak. 

Emlak Haberleri Haberleri