Antalya Korkuteli Belediyesi 100 Adet Taşınmazı Açık Arttırma Usulüyle Yapılacak İhaleyle Satacak

Antalya Korkuteli Belediyesi Açık Arttırma Usulü ile 100 adet taşınmazın ihaleyle satılacağını açıkladı.

Antalya Korkuteli Belediyesi Açık Arttırma Usulü ile 100 adet taşınmazın ihaleyle satılacağını açıkladı. Yayınlanan resmi ilanla 8 Temmuz'da yapılacak olan ihalenin şartları kamuoyuna duyuruldu.

Antalya'nın Korkuteli Belediyesi tarafından 100 adet taşınmaz ihaleyle satışa çıkarılıyor. Açık Arttırma Usulüyle yapılacak olan ihale 8 Temmuz'da gerçekleştirilecek. İhale yeri olarak ise Korkuteli Belediyesi Toplantı Salonu açıklandı.



100 ADET TAŞINMAZ AÇIK ARTTIRMAYLA SATILIYOR



Korkuteli Beledyesi'nin mülkiyetinde bulunan 100 adet taşınmazın ihalesi encümen huzurunda gerçekleştirilecek. Tamamen şeffaf bir yapıda gerçekleştirileceği belirtilen ihalede satışa çıkarılan taşınmazların muhammen bedelleriyle geçici teminatları da açıklandı.



İhaleye katılmak isteyen vatandaşların fotoğraflı nüfus cüzdanı fotokopisini, geçici ihale teminat makbuzunu ihale komisyonuna sunmaları gerekmektedir.



BAŞVURULAR 7 TEMMUZ'A KADAR ALINACAK



İhaleye katılacak olanlar başvurularını ihale tarihi olan 8 Temmuz 2020'den bir gün önce Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'ne iletmeleri gerekiyor. Bu belgeler posta veya kargo yoluyla kabul edilmeyecektir.



Öte yandan ihale şartnamesini almak isteyen vatandaşlar Korkuteli Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden şartnameyi temin edebilirler.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri