Antalya Manavgat'ta m2'si 150 Liraya İmarsız Arazi, m2'si 1300 Liraya Konut İmarlı Arsa

Antalya'nın Manavgat Belediye Başkanlığı bir duyuru ile taşınmaz satışı yapacağını duyurdu. Tarla ve imarlı arsa satışı yapacak belediye başkanlığı satışlar için 2 Mart tarihinde ihale düzenleyecek.

Manavgat Belediyesinin web sitesinden de ilan edilen "Taşınmaz satışları için ihale düzenlenecek" duyurusu bölgede yatırım yapmak isteyenlere önemli fırsatlar sunuyor. Belediye başkanlığına ait olan taşınmazların satışı için yayımlanan duyuruda, ihaleye çıkarılan arsa, arazi, tarla tüm bilgileriyle birlikye satış rakamları da yer aldı.

ANTALYA'DA BELEDİYEDEN SATILIK ARSA VE ARAZİLER

Antalya'da toprak yatırımı yapmak isteyenler için arazi satışları için belirlenen muhammen bedeller m2'si 150 TL'den başlıyor. İmarlı bir satış duyurusu bulunan ihale ilanında o arsa için de m2'si 1300 TL bedel açıklandı. Listede toplam 8 adet arsa veya arazi satışı yapılacağı ilan edilirken şu bilgiler verildi.

Manavgat Aksaz Mahallesinde yer alan 993 m2 büyüklüğündeki tarla m2'si 180 TL'den satışa çıkarıldı. Demirciler Mahallesinde yer alan ve 7.795 m2 büyüklüğünde olan zeytinlik için belirlenen m2 fiyatı ise 210 TL olarak açıklandı. Demirciler Mahallesinde yer alan ikinci ilan ise tarla niteliğinde ki taşınmaz için oldu. Bu arazi için m2'si 400 TL fiyat açıklandı. Tarlanın büyüklüğü 3.737 TL olarak açıklandı.

Manavgar Karaöz Mahallesinde yer alan ve 4.913 m2 büyüklüğündeki tarla için de m2'si 400 TL bedel açıklandı. Evrenseki Mahallesinde yer alan 550 m2 büyüklükteki konut imarlı arsa 1300 TL'den satılacak. Diğer arsalar Seydiler, Sülek ve Yukarıışıklar Mahallelerinde yer alıyor. Sırayla bu araziler için 275 TL, 150 TL ve 150 TL muhammen bedel açıklandı.

SATIŞI YAPILACAK ARAZİLERE DAİR FİYAT TABLOSU

Tabloda arazilerin bulundukları konum, metrekare büyüklüğü ile ihale tarihi ile satış işlemleri için teklif sunulacak muhammen bedelleri yer alıyor. İşte güncel fiyatlarla Manavgat Belediyesi'nin arsa ve arazi satış duyurusu.

Manavgat Belediyesi satış işlemleri için ihalelerin 2 Mart tarihinde düzenleneceğini açıkladı. İhale işlemlerine ilişkin belediyenin duyurusunda yer alan açıklamada "Tapu kayıtlarının, yürürlükteki İmar planlarının incelenmesi ve taşınmazların bulunduğu yerin görülmesi, taşınmazların bulunduğu yer itibariyle, yetkili Manavgat Belediyesi’nden bilgi alınması; taşınmazı almak isteyen ve bu amaçla ihaleye katılmayı arzulayan isteklilerin sorumluluğundadır." bilgisi verildi.

Belediyeden arsa veya arazi almak için istekli olanlar Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden tüm detaylara ulaşabilir ve başvurularını yapabilirler.

Emlak Haberleri Haberleri