Apartman Dairesi Fiyatına Satılık Villa! Ziraat Bankası'ndan Türkiye'nin Dört Bir Yanında Daireler

Ziraat Bankası gayrimenkul satışları kapsamında villa satışı yapıyor. Bankanın güncel satış listesinde ise apartman dairesi fiyatlarında villa satışı yapılacağı ilan edildi. Listenin tümü haberimizde.

2021 yılında ev fiyatlarının tahmin edilenin çok üzerine çıkması ile birlikte yüz binlerce kişinin ev alma hayali de rafa kalktı. Ev alma düşüncesinde olanlar çareyi farklı arayışlarda bulurken bankaların icralık daire satışlarına olan ilgi her zamankinden daha üst seviyelere taşındı. Bu minvalde sizlere bankaların satışa koyduğu en uygun icralık daireleri sunmaya devam ediyoruz.

Ziraat Bankası, icralık konut satışında zirveyi kolay kolay bırakmamaya niyetli. Türkiye’nin her noktasında şubesinin olması, müşteri sayısının birçok bankanın çok ötesinde olması, Ziraat Bankası’nı icralık daire satışında bir adım öteye taşımakta. Firmalardan ve bireysel müşterilerden borç sebebiyle kalan daireler, banka tarafından çeşitli platformlarda satışa çıkarılıyor. Özellikle apartman daireleri, villalar ve ara kat konutlar, Ziraat Bankası’nın portföyünde özel bir sirkülasyona sahip.

50.000 TL’den Başlayan Fiyatlarla Cazip Evler Satışta

Haberimizin başında da değindiğimiz üzere Ziraat Bankası’nın portföyünde satışa hazır çok fazla daire var. Bu da her keseye, her bütçeye uygun bir ev bulabilmeyi mümkün hâle getiriyor. Öyle ki birazdan size sunacağımız aracı sitede yer alan satış ilanlarına baktığınızda siz de çok ama çok şaşıracaksınız.

Ara kat dairelerin bile 50.000 TL’den başladığı fiyatlar gerçekten oldukça cazip. Üstelik bu evlere teklif sunarak fiyat farkı oluşmadan satın alabiliyorsunuz. Ev almak isteyen başka kullanıcıların teklif yaptığı konutlar için de ilan süresi boyunca teklifte bulunmanız mümkün. Bu işlemleri gerçekleştirmek adına tek yapmanız gereken size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek ihale platformunda kullanmak üzere şifre talebinde bulunmak. Satın alacağınız daire için belirlenen teminat tutarını hesabınıza yatırıp şifrenizi alabiliyor ve teklif sunmaya anında başlayabiliyorsunuz.

Ziraat Bankası, farklı satış platformlarının yanı sıra kendi bünyesindeki web adresi üzerinden de ilan açmakta. Şifrenizi alıp kullanıcı girişi yaptıktan sonra sistem üzerinden teklif iletebiliyorsunuz. Belirlenen taban fiyatının üzerinde teklif yapmak kaydı ile çok kaliteli daireleri oldukça ucuz fiyata satın alma şansınız da var. Ayrıca İNTENGO satış platformu üzerinden Ziraat Bankası icralık dairelerine göz atmanız mümkün.

Ziraat Bankası icralık daire satış platformuna ulaşmak üzere bankanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kullanıcıların daha rahat arama yapabilmesi için hazırlanan arama menüsü hemen sayfanın sol kısmında yer alıyor. Burada yer alan filtreleme seçeneklerini kullanarak hayalinizdeki daireye çok daha çabuk ulaşabilirsiniz.

Emlak Haberleri Haberleri