Apartmanda Gürültü Şikayeti: 2 Zihinsel Engelli Çocuğu Bulunan Ailenin Apartmandan Atılması İçin İmza Toplandı!

Apartmanlarda özellikle de pandemi döneminde gürültü şikayetleri nedeni ile tartışmalar artarken çok konuşulacak bir olayda Antalya'da yaşandı.

Apartmanlarda özellikle de pandemi döneminde gürültü şikayetleri nedeni ile tartışmalar artarken çok konuşulacak bir olayda Antalya'da yaşandı. Antalya'da 2 zihinsel çocuğu olduğu belirtilen aile aşırı gürültü yaptıkları şikayeti ile apartmanda toplanan imza ile tahliye edilmek istendi. Detaylar haberimizde...

Konyaaltı ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi'nde yer alan 9 katlı ve 19 daireden oluşan bir apartmanda yaşayan bina sakinleri arasında gürültü şikayeti nedeni ile tahliye anlaşmazlığı yaşandı.



Apartmanın 1. katında oturan Kemalettin ve Fatma Kabakçı çifti ile beraber yaşadıkları zihinsel engelli çocukları 28 yaşındaki Habip Süleyman ve 20 yaşındaki İbrahim Kuddus gürültü yaptıkları iddiası ile diğer apartman sakinleri tarafından şikayet edildi.



BİNA SAKİNLERİ DAHA İYİ BİR YERE TAŞINMALARI GEREK DEDİ, İMZA TOPLADI!



Olayın yaşandığı binada oturan apartman sakini E.İ. aileye çocukları ile daha iyi bir yere taşınmaları için destek vermeyi teklif ettiklerini belirterek "Bu çocukların rehabilite olması lazım. Çocuklar sürekli evden kaçıyor, çatı katına çıkıyor ve evde sürekli bir gürültü hali var. Bunlardan dolayı apartman sakinleri olarak imza topladık tahliye edilmeleri konusunda. 19 daireni 17'si ailenin binadan çıkması için imza verdi" diyerek kendilerinin de mağdur olduğunu dile getirdi.



Engelli çocukların babası Kemalettin Kabakçı ise gazetecilere yapmış olduğu açıklamasında kendilerinin apartmanda kiracı olduğunu, bu nedenle tüm gürültünün kendilerinden bilindiğini, 4 sene önce taşındıkları evlerinden taşınmak istemediklerini dile getirdi. Diğer apartman sakinleri ise ailenin çocukları ile yeteri kadar ilgilenemediğini, devlet büyüklerinin bu çocuklar için daha iyi ve rahat yaşayacakları bir yer bulmaları gerektiğini söyledi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri