Araziyi Paylaşamadı, Aile Katliamı Yaptı! Amcası ve 2 Kuzenini Sofrada Yemek Yedikleri Esnada Katletti

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde iki kardeş arasında iddialara göre arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan kavga aile katliamına döndü.

İddialara göre 2 kardeş arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile tartışma yaşandı. Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan iki kardeş arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile husumet oluştu. İddialara göre arazi anlaşmazlığı nedeni ile amcası ile tartışma yaşayan şahıs, yer sofrasında yemek yedikleri esnada amcacı ve 2 yeğenine evin camından av tüfeği ile ateş açtı.

Yanında getirdiği av tüfeği ile öz amcası ve yeğenlerinin üzerine kurşun yağdıran şahıs daha sonra yaya olarak hızla olay yerinden uzaklaştı. Kurşunların isabet ettiği 55 yaşındaki amca ve kuzenleri T.B. ile Y.B. olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

BİR GÜN ÖNCE ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞ!

Seydikemer ilçesine bağlı Çatak Mahallesi'nde yaşayan 55 yaşındaki A.B. ile yeğeni R.B.'nin bir gün önce yine arazi anlaşmazlığı nedeni ile tartışma yaşadığı, R.B.'nin amcasını öldürmekle tehdit ederek evden ayrıldığı iddia edildi. Olayın ertesi günü amcası ve kuzenlerinin evde olduğunu gören R.B.'nin av tüfeği ile gizlice eve geldiği, evin camından yer sofrasında yemek yiyen amcası ve kuzenlerine ateş açtığı belirtildi.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken, Jandarma ekiplerinin olay yerinden kaçan zanlıyı kısa sürede yakaladıkları belirtildi. 112 Acil sağlık ekipleri ise kurşunların isabet ettiği baba ve 2 oğlunun olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Eve gelen akrabalarının uzun süre göz yaşı döktüğünü görülürken savcılık konu hakkında soruşturma başlattı.

Emlak Haberleri Haberleri