Arsa Satın Almak İsteyenlere Haber Var! Gaziantep Şehitkamil Belediyesi 10 Adet Arsayı Satışa Çıkardı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 10 adet arsanın ihaleyle satılacağını duyurdu.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 10 adet arsanın ihaleyle satılacağını duyurdu. Kapalı Teklif Usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale 25 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak.

Arsa satın alma isteyenler için belediyeler satış ihalelerini duyurmaya devam ediyorlar. Arsa satışı ile alakalı olarak yapılacak son ihale duyurularından birisi de Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden geldi. Belediyenin resmi ilanına göre ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan çeşitli niteliklere sahip 10 adet arsa satışa çıkarıldı.



SATIŞA ÇIKARILAN ARSALAR İLE ALAKALI DETAY BİLGİLER AÇIKLANDI



Şehitkamil Belediyesi tarafından 25 Ağustos'ta yapılacak olan ihale Atatürk Kültür Ve Spor Merkezi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek ve ihalede kapalı teklif usulü uygulanacak. Belediye tarafından satışa sunulan arsalar ile alakalı olarak detaylı bilgiler de ihaleye katılmak isteyenler için kamuoyuna duyuruldu.



İhaleyle satılacak 10 adet arsanın 4 tanesinde konut imarı bulunuyor. Arsalar için belediyenin muhammen bedel çalışmasının sonuçları da açıklandı. Buna göre arsalar 1.090.480 TL ile 5.399.460 TL arasında değişen bedellerle satışa koyuldu.



GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİ DETAYI DUYURULDU



İhaleye katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler verecekleri teklifin yüzde 3'ünü geçici teminat bedeli olarak Şehitkamil Belediyesi'ne ihale saatinden önce ödemeleri gerekiyor. Kapalı teklif usulü ile ihale gerçekleştirileceği için açık arttırma yapılmayacak. Muhammen bedel üzerinde bulunan en yüksek teklifi verenler ihale sonucunda kazanan olarak açıklanacaklar.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri