Arsa ve Tarla Yatırımı Yapmak İsteyenler Dikkat! Vakıfbank 8 Bin TL Peşinat Aylık 1.072 TL Taksitle Arsa Sahibi Yapıyor

Vakıfbank'tan satılık gayrimenkuller için fiyat indirimi yaparken aynı zamanda 120 ay vadeli kredi desteği de sağlıyor. Tarla ya da arsa satın almak isteyenlere hem kredi hem fiyat indirimi müjdesi!

Son dönemde yükselen ev fiyatları nedeni ile vatandaşlar konut yatırımı yapmak yerine arsa ve tarla yatırımı yapmaya yönelirken Vakıfbank tam da bu noktada devreye girdi. Arsa ya da tarla yatırımı yapmak isteyen kişilere Vakıfbank banka gayrimenkulü satışı ile hem fiyat indirimi yaparken hem de peşin parası olmayan kişilere 120 ay taksitle arsa satışı yapacağını ilan etti.

Vakıfbank'tan satılık gayrimenkuller için başlatılan kampanya kapsamında hem mülkiyeti Vakıfbank'a geçen arsa ve tarlalar için emsallerinin piyasa fiyatlarının çok daha altına fiyat seçenekleri sunuldu hem de nakit para birikimi olmayan kişilere 120 ay taksitle arsa yatırımı yapma fırsatı sunuldu. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler başvurularını Vakıfbank intengo internet sitesi üzerinden yapabilecek.

VAKIFBANK'TAN SATILIK ARSA VE TARLALAR İÇİN BAŞVURU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Son dönemde yükselen fiyatları nedeni ile yatırımcıların radarına giren arsa ve tarlalar için yatırımlık, kelepir fiyatları Vakıfbank sundu. Vakıfbank internet sitesi üzerinden satışa sunulan arsa ve tarla ilanları Vakıfbank intengo sitesi üzerinden incelenebiliyor. Bu site üzerinden yayımlanan ilanlarda düşük fiyatlar dikkat çekerken aynı zamanda bireysel konut, arsa, işyeri niteliğinde olan taşınmazlar için 120 aya varan vadelerle konut kredisi desteği de sağlanıyor.

VAKIFBANK ARSA VE BANKA GAYRİMENKULÜ KONUT KREDİSİ NEDİR, NASIL ÇEKİLİR?

İlanların tümü bankanın kendi internet sitesi üzerinden yayımlanırken başvurular da bu ilanlarda belirtilen tarihlerde yine internet üzerinden online olarak yapılıyor. Ancak arsa ve tarla satışı için başvuru yapmadan önce internet sitesine giriş şifresi almak için kendinize en yakın Vakıfbank şubesini ziyaret ederek ilanda belirtilen teminat tutarını yatırarak şifre almanız gerekiyor. Taşınmazı satın almanız durumunda teminat tutarı satış rakamından düşülerek kalan bakiye tahsil edilirken, satın almamanız durumunda ise tarafınıza iade ediliyor.

VAKIFBANK'TAN SATILIK ARSALAR VE TARLA İLANLARI KAÇ TL?

Her ilanda satış fiyatı banka tarafından o ilana özel olark belirlenirken Şanlıurfa'da konut imarlı arsa satışı için belirlenen satış fiyatı 71 bin TL olarak ilan edildi. Bu fiyattan arsayı alacak kişiler yüzde 10 peşinat verirken 8 bin TL peşinat veren bir kişinin kalan tutar için 120 ay vadeli arsa kredisi çekmesine olanak sağlanıyor.

Bu durumda aylık 1.072 TL ödeme yapılarak arsa taksitle satın alınmış oluyor.

Emlak Haberleri Haberleri