Arsa Yatırımı Yapacaklara Konya, Kayseri, Bolu Belediyelerinden İhaleyle Satılık Arsalar!

Resmi Gazete'de yayınlanan ilanlarla Konya Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Bolu Belediyesi tarafından ihale yoluyla arsa satışı yapılacak. İşte satılacak arsalar ve bedelleri..

Türkiye'de arsa yatırımı yapmak isteyen vatandaşların dikkatle takip ettikleri kanallardan birisi de belediyelerce yapıloan arsa satışları oluyor. Belediyeler mülkiyetlerinde bulunan çeşitli niteliklerdeki arsaları ihale yoluyla satıyorlar. Bu şekilde satın alınan arsalar çok ciddi kazançlar sağlayabiliyor. Ayrıca belediyeler de bu arsaların satışlarından çok ciddi gelirler elde edip bütçelerini toparlayabiliyorlar. İşte son olarak yayınlanan belediyelerden arsa satış ihalelerinin ilanları...

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDAN SATILIK ARSALAR

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından iki adet arsanın satışının yapılacağı açıklandı. Satışa çıkarılan arsalardan olan Karatay Belediyesi Tatlıcak Mahallesi'ndeki 5.788 metrekare büyüklüğündeki arsanın sanayi tesis alanı içerisinde kaldığı bildirildi. Bu arsa için 5,5 Milyon TL'lik muhammen bedel belirlendi. 8 Şubat 2022 tarihinde kapalı teklif usulü ile ihale yapılacağı bildirildi.

Satışa çıkarılan bir diğer arsanın ise Selçuklu ilçesinde Yazır Mahallesi'nde olduğu belirtildi. 12.721 metrekarelik büyüklüğe sahip olan bu arsanın 5 kat ayrık mesken sahasında olduğu ifade edildi. Konya Büyükşehir Belediyesi bu arsa için 44 Milyon 525 Bin TL muhammen bedel belirledi. Bu arsa için de ihale tarihi olarak 8 Şubat 2022 tarihi açıklandı.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN SATILIK ARSALAR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre üç adet arsanın satışı yapılacak. 600 metrekarelik konut imarlı arsa için 3 Milyon 750 Bin TL, 5.528 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsa için 4 Milyon TL ve 2.459 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsa için 4,1 Milyon TL muhammen bedel belirlendi.

Satışa çıkarılan 3 adet arsa için Kayseri Büyükşehir Belediyesi 8 Şubat 2022 tarihinde kapalı teklif usulü ile ihale yapacak.

BOLU BELEDİYESİ'NDEN SATILIK ARSA

Bolu Belediyesi tarafından bir adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. 4.865 metrekare büyüklüğünde olan bu arsa için 14 Milyon 500 Bin TL muhammen bedel belirlendi. Verilen bilgilere göre 8 Şubat 2022 tarihinde kapalı teklif usulü ile bu arsanın ihalesi yapılacak.

Emlak Haberleri Haberleri