ART Group İnşaat Yatırımlarını Arttırmaya Karar Verdi!

ART Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkın, Türkiye ekonomisinin iyi bir yol aldığını ve şirket olarak inşaat sektöründe mevcut yatırımlarının üzerine yeni yatırımlar ekleyeceklerini söyledi.

ART Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkın, Türkiye ekonomisinin iyi bir yol aldığını ve şirket olarak inşaat sektöründe mevcut yatırımlarının üzerine yeni yatırımlar ekleyeceklerini söyledi.

Türkiye'nin önemli şirketlerinden olan ART Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkın, Türkiye ekonomisinin iyi bir ilerleme kaydettiğini ve koronavirüs sürecinden kısmen olumlu etkilendiğini söyledi.



Türkiye ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulunan Abdullah Taşkın, “Türkiye 2019'un son çeyreğinde yüzde 6 gibi çok iyi bir büyüme oranı yakalamayı başardı. 2020 yılına da Türkiye çok iyi başladı. Ancak koronavirüs süreci nedeniyle bir gerileme yaşanabilir. Dünya ülkeleri ile karşılaştırıldığında Türkiye için olumlu ifadeler kullanabiliriz.” dedi.



TÜRKİYE KORONAVİRÜS SONRASINI FIRSATA ÇEVİRMELİ



Türkiye ekonomisinin salgından diğer dünya ülkelerine oranla az etkileneceğini söyleyen İbrahim Taşkın, “Türkiye bu süreçte en hafif etkilenen ülkelerden birisi olacak. Bunu fırsata çevirebiliriz. Çin ve ABD'de üretim durma noktasına geldi. Teslim edilmeyen siparişler Türkiye için değerlendirilmeli. Avrupa'nın alıcı taleplerini zaten karşılamaya başladık. Bunu tüm dünyaya yayabilmeliyiz.” şeklinde konuştu.



İNŞAAT YATIRIMLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ



İnşaat ve emlak sektöründeki gelişmeleri de yorumlayan İbrahim Taşkın, “Öncelikle Türkiye koronavirüs sürecini çok iyi yönetti ve bunun meyveleri inşaat sektöründe toplanmaya başlandı. Türkiye artık gayrimenkul yatırımında ön plana çıkan ülkeler arasında yer alıyor. Yabancı yatırımcılar Türkiye'yi emlak yatırımında güvenli liman olarak görüyorlar. Bizler de yaptığımız projelerde satışını gerçekleştirdiğimiz konutlarla bunu görebiliyoruz. Artık şirket olarak inşaat sektörüne daha fazla yatırım yapma kararı aldık.” dedi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri