Atakule'ye Rakip Olacak Keçiören Cumhuriyet Kulesi Hakkında Başkan Altınok'tan Yeni Açıklama Geldi!

Keçiören Belediyesi tarafından tamamen kendi özkaynakları kullanılarak inşa edilen Keçiören Cumhuriyet Kulesi için Başkan Altınok'tan yeni açıklama geldi.

Keçiören Belediyesi tarafından tamamen kendi özkaynakları kullanılarak inşa edilen Keçiören Cumhuriyet Kulesi için Başkan Altınok'tan yeni açıklama geldi. Cumhuriyet Kulesi açılış tarihi açıklanırken Başkan Altınok kuleden paraşütle atlamak isteyen kişiler için de özel bir hizmet sunulacak.

Ankara'da bir dönem yıkılması dahi gündeme gelen Cumhuriyet Kulesi projesi hızla tamamlanıyor.



Keçiören Belediye Başkanı görevine bir dönem ara veren ve ardından AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Başkan Altınok yeniden göreve gelmesinin ardından yarım kalan projesine de devam etme kararı almıştı.



BAŞKAN ALTINOK AÇIKLADI: KEÇİÖREN CUMHURİYET KULESİ NE ZAMAN AÇILACAK?



Keçiörenlilerin büyük bir heyecanla bekledikleri Cumhuriyet Kulesi hakkında açıklamada bulunan Başkan Altınok kulenin tamamen belediyenin kendi öz kaynakları tarafından yapılması nedeni ile de bir ilk olma özelliğine sahip olduğunu dikkat çekerek "Cumhuriyet Kulesı, tamamlandığında bir cam fanus içerisinde 145 metre yükseklikte döner restoran, çocuklar için uzay terası, Ankara'ya hakim bir noktada nikah kıymak isteyenler için nikah salonu, seyir terası, sergi salonu, kafeterya, hediyelik eşya bölümü, kafeler, spor merkezi gibi birbirinden farklı alternatifler sunan mekanlarıyla Ankara'nın göz bebeği haline gelecek" diyerek projeyi 2021 yılında açacaklarını söyledi.



Projenin kendi kendisini kısa sürede amorti edecek çok sayıda donanıma sahip olduğunu belirten Başkan Altınok kulenin en tepesinden vatandaşlar için paraşütle atlama noktası yapacaklarını söyledi. Kulede yer alacak cam seyir terası, kafetaryalar, sergi salonları, 600 metrekare alana sahip dev Selçuklu yıldızı gibi çok sayıda özellik kulenin Ankaralılar için yeni buluşma noktası olmasını sağlayacak.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri