Atatürk Havalimanı İçerisine Yapılacak Hastane İçin Çalışmalar Başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından corana virüsü nedeni ile İstanbul'a yapılacağı açıklanan yeni hastaneler için ilk çalışmalar başlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından corana virüsü nedeni ile İstanbul'a yapılacağı açıklanan yeni hastaneler için ilk çalışmalar başlandı. İstanbul'a kurulacak olan hastanelerden biri olan Atatürk Havalimanı hastanesi için ekipler çalışmalara başlarken şantiye alanında yoğun bir hazırlık yaşandığı dikkat çekti. Detaylar haberimizde...

Koranavirüs salgınının en hızlı yayıldığı ilimiz olarak öne çıkan İstanbul'da devlet iki yeni hastane kurulmasına karar vermişti.



İSTANBUL'A 1000 YATAKLI İKİ YENİ KORANAVİRÜS HASTANESİ İNŞA EDİLECEK!



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında İstanbul'da koranavirüse karşı önlem alınması amacı ile iki yeni hastane inşa edileceğini duyurmuştu.



Yapılan açıklama ile biri Atatürk Havalimanı biri de Sancaktepe'de olmak üzere 2 yeni hastane yapılacağı ilan edilmişti. Yapılan açıklamanın ardından Atatürk Havalimanı'nda bulunan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait arazide bugün itibari ile ekipler çalışmalara bugün itibari ile başladı.





Cumhubaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın ardından İstanbullular kısa süreli bir panik yaşamış, salgının daha da büyüme riski nedeni ile hükümet tarafından böyle bir adım atıldığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.



Ancak paniğin ardından yapılan açıklamalar ile süreç yeniden normala döndü. Yapılan 2 yeni hastanenin nedeni tedbir kararı olarak gösterilirken söz konusu hastanelerin salgından sonra da hizmet vermeye devam edebileceği belirtildi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri