AVM'ler İçin Flaş İddia: Koronavirüs Salgını Nedeni İle Alışveriş Merkezleri Format Değiştirecek, Deprem Toplanma Alanı, Test Merkezi Olacak!

Korona virüs salgını nedeni ile alışveriş merkezleri büyük kayıplar yaşamaya devam ederken AVM yasakları da geri döndü.

Korona virüs salgını nedeni ile alışveriş merkezleri büyük kayıplar yaşamaya devam ederken AVM yasakları da geri döndü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün açıklanan yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni yasak tedbir kararları kapsamında Alışveriş merkezleri açılış kapanış saatleri de yeniden değiştirilmişti. Yaşanan dalgalanma sonrası alışveriş merkezleri için flaş gelişme yaşandı.

Alışveriş merkezleri açılış kapanış saatleri dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan korona virüs tedbir kararları sonrasında yeniden değiştirilmişti.



ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ DEPREM TOPLANMA ALANI, TEST VE SINAV MERKEZİ OLARAK DÖNÜŞTÜRELEBİLİR!



Konu hakkında açıklama yapan Ticari gayrimenkul ve yatırım yönetim şirketi Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş yaşanan gelişmeleri ve alınan kararları değerledirerek "Bu dönem zor. 8 ayı geride bıraktık. Artık bu 8 ayın sonrasına hazırlanmamız lazım.



E-ticaret yaygınlaşıyor. Bir takım ihtiyaçlar erteleniyor. Sektörün bunun getirdiği yükü göğüslemesi gerekiyor. AVM'lerin bu dönemde farklı ihtiyaçlara farklı kullanımlara gitmesi de lazım. Belki de AVM'lerin önüne sağlık için test merkezleri kuracağız. Ya da sınav merkezi olarak işlev görmeye başlayacak. Belki paylaşımlı çalışma mekanlarına dönüşecek. AVM'lerde bu tür fonksiyon değişiklikleri bekliyoruz" diyerek alışveriş merkezlerinin format değişikliğine gidileceğini söyledi.



ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ DEĞİŞTİRİLDİ! AVM'LER SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAPANIYOR?



Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yasak kararları kapsamında alışveriş merkezleri saat 10:00'da açılacak ve 20:00 itibari ile kapanacak. Yani alışveriş merkezi açılış saati 10:00 olarak uygulanırken kapanış saati 20:00 olarak uygulanacak.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri