Aydın - Denizli Otoyolu, TOGG Fabrikası ile Malatya ve Kuzey Çevre Yolu Projeleri İçin Karayolları Genel Müdürlüğü Acele Kamulaştırma Kararı Aldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 24 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile Bursa, Denizli, Aydın, Malatya ve Giresun illerinde hayata geçirilecek olan bazı projeler için acele kamulaştırma kararı aldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 24 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile Bursa, Denizli, Aydın, Malatya ve Giresun illerinde hayata geçirilecek olan bazı projeler için acele kamulaştırma kararı aldı. Detaylar haberimizde...

24 Eylül 2020 tarihlli Resmi Gazete ile çok sayıda il için acele kamulaştırma kararı alındı. Bu kararlardan bir kısmı da Karayolları Genel Müdürlüğü projeleri için alındı.



Yapımı Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde devam eden 4 proje için acele kamulaştırma işlemlerinin yapılması kararı çıktı.



Aydın-Denizli Otoyolu ve Bağlantı Yolları Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2973)







Malatya Kuzey Çevre Yolu Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2974)





Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. Tarafından Bursa İlinde İnşa Edilmekte Olan Elektrikli Otomobil Üretim Tesisine Ulaşımı Sağlayacak Bağlantı Yolu Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2975)





(Giresun-Espiye) Ayrım-Dereli Devlet Yolu Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2976)





ULAŞTIRMA PROJELERİ İÇİN ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI ÇIKTI!



Türkiye'nin dev ulaşım projeleri için acele kamulaştırma kararları 24 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlandı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararlar sonrasında 4 büyük proje için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma işlemi yapılmasına onay verilmiş oldu.



Alınan kararlar kapsamında bilirkişi raporları doğrultusunda belirlenen yerlerde taşınmazları olan kişilerin taşınmazları kamulaştırma işlemine tabi tutulacak. Bu işleme olan itirazlar ise kamulaştırmaya engel teşkil etmeyecek ve mahkeme süreci açık olmak üzere kamulaştırma işlemi itirazlara rağmen gerçekleştirilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri