Aydın Efeler Belediyesi 57 Adet Taşınmazı Uygun Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Aydın Efeler Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan 57 adet taşınmazın ihaleyle satışa çıkarıldığı duyuruldu.

Aydın Efeler Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan 57 adet taşınmazın ihaleyle satışa çıkarıldığı duyuruldu. 19 Ağustos'ta gerçekleşecek olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak.

Türkiye'de belediyelerin taşınmazlarını satmaya yönelik ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Aydın'ın Efeler ilçe belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göreilçe yer alan ve belediye mülkiyetinde bulunan 57 adet taşınmaz ihaleyle satışa çıkarıldı.



İHALE TARİHİ VE YERİ AÇIKLANDI



Satışa çıkarılan taşınmazlar ile alakalı olarak detaylı bilgiler de kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre 19 Ağustos'ta açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale Yedieylül Mahallesi İzmir Bulvarı No:5 Efeler/Aydın adresinde yapılacak.



SATILACAK 57 ADET TAŞINMAZIN NİTELİKLERİ AÇIKLANDI



İhaleye çıkartılan taşınmazların nitelikleri ve muhammen bedelleri de kamuoyuna duyuruldu. Buna göre 57 adet taşınmaz farklı farklı olmak üzere arsa, tarla, zeytinlik, kestanelik gibi niteliklere sahip oldukları bildirildi. Ayrıca satışa çıkarılan taşınmazlar 9 ile 10.300 metrekare arasında değişiyor. Taşınmazlar için belirlenen muhammen bedeller ise 110 TL ile 100.000 TL arasında açıklandı.



İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişiler ihale tarihinden önce muhammen bedellerin yüzde 3'lük kısmına denk gelen geçici teminat bedellerini Efeler Belediyesi'ne ödemeleri gerekiyor. Ayrıca ihale başvurusu sırasında kullanılmak üzere Efeler Belediyesi'ne borcu yoktur belgesi alınması da şart olarak açıklandı.



İhalede muhammen bedeller üzerinde olmak kaydıyla en yüksek teklifi veren kişiler taşınmazların yeni sahipleri olacaklar. Maddi yükümlülüklerini yerine getiren kişiler adına ihalede konu olan taşınmazların tescili gerçekleştirilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri