Aylık 10 Bin TL Muhammen Bedelle Devletten Kiralık Akaryakıt İstasyonu

Mülkiyeti Konya Çumra Belediye Başkanlığına ait olan bir akaryakıt istasyonu kiralanacak. İhaleye katılacak olan başvurularını 22 Eylül tarihine kadar yapacaklar.

Konya Çumra Belediye Başkanlığı bir duyuru yayımladı. Duyurusunda Çumra Meydan Mahallesi'nde bulunan 1.512 metrekare büyüklüğünde ki akaryakıt istasyonunun kiralanacağı bildirildi. Alan içinde yıkama alanı, market ve diğer eklentiler olduğu duyuruldu. 10 yıl kullanım hakkı verilecek kiralama ilanına dair detaylar şöyle.

BELEDİYEDEN KİRALIK AKARYAKIT İSTASYONU

Belediye başkanlığı yayımladığı duyurusunda kiralanacak olan taşınmaz hakkında detayları açıkladı. Kiralama işlemlerinin yıkama alanı, market alanı ve akaryakıt istasyonunu kapsadığını duyuran Çumra Belediyesi istekliler için açık arttırma yapılacağını duyurdu. 1512 metrekare büyüklüğünde olan taşınmazın kiralanması için aylık belirlenen muhammen bedel 10.000 TL olarak duyuruldu.

İhaleye katılacakların ödemek zorunda oldukları geçici teminat bedeli ise 3 bin 600 TL olarak bildirildi.

İhaleye Çıkarılan Gayrimenkul Özellikleri

Belediye başkanlığı ihalenin ne zaman düzenleneceği, hangi usul ile satış olacağına ve ihalenin nerede yapılacağına dair şu bilgileri verdi.

"Mülkiyeti Belediyemize ait Aşağıdaki tablodaki gayrimenkuller 2886 sayılı D.İ.K.nun 45 Maddesi gereğince açık arttırma usulü ile 22.09.2021 Çarşamba günü saat 15:00'da Belediye Toplantı Salonunda Belediyemiz Encümeni (İhale Komisyonu) huzurunda ihalesi yapılarak 10 Yıllığına kiraya verilecektir."

İHALE BAŞVURUSUNDA BULUNMAK İSTEYECEKLER

Belediye başkanlığına ihale başvurusunda bulunmak isteyecekler, ilk işlem olarak Konya Çumra Belediye Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürlüğüne gidecekler. Bu kurum üzerinden ihale satış şartnamesine ulaşacak olan istekliler, şartnameyi tüm yönleriyle inceleyecekler. İlan edilen kurallara haiz olan ve şartları kendisine uygun olan gerçek ve tüzel kişiler başvuruda bulunabilecekler.

İHALE ŞARTNAMESİ NEREDEN ALINACAK?

Başvuru yapmaya karar veren her istekli belediyeden 50 TL karşılığında ihale şartnamesini alacak. Ardından belediyenin belirlediği yukarıda tabloda yer alan geçici teminat ödelini ödeyecek olan vatandaşlar ihale şartnamesinde yer alan diğer evrakları da toplayacaklar.

Adaylardan kimlik fotokopisi, vekil ise noter tasdikli vekâletname, tüzel kişilerden ticari sicil gazetesi, ihaleye katılabilmek için yetki belgesi, imza sirküleri, tebligat için adres beyanı ve irtibat telefonu istenecek. İstekliler başvurularını 22 Eylül saat 14.30'a kadar başvurularını yapabilecekler.

İhaleye katılmak için detaylı bilgi ve tüm şartlar Konya Çumra Belediye Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürlüğünden öğrenilebilir.

Emlak Haberleri Haberleri