Bağ, Bahçe, Ucuz Yazlık Ev Arayanlara! 110 Bin Liradan Başlayan Fiyatlarla Sahibinden Kelepir Prefabrik, Bungalov Evler

Otellerde tatil rezervasyonları cep yakarken kiralık villa fiyatları da uçuşa geçmişti. Ucuz yazlık ev arayanlara prefabrik, bungalov ve tiny house ev fiyatları açıklandı.

Konut fiyatları büyük bir hızla yükselmeye devam ederken ev sahibi olmak isteyen kişiler ne yazık ki yaşanan yükseliş nedeni ile zorlanmaya başlanmıştı. Pek çok kişi süreçte zorunlu olarak ev sahibi olma hayallerini ertelemeye başlarken arsası olan kişiler için ise yeni çıkış yolu prefabrik evler olmuştu.

Köyünde yaşadığı şehirde arsa, bağ, bahçe alan kişiler ucuz yazlık sorunu çözümü olarak prefabrik ve bungalov ev fiyatlarına yönelmişti. Son dönemde deprem riski yüksek olan şehirlerde de prefabrik evlere olan ilgi artarken yaşanan yoğun talep nedeni ile ne yazık ki prefabrik ev fiyatları da yükselişe geçmişti. Süreçte ucuz ev sahibi olmak isteyenlere en uygun seçenekleri sahibinden satılık prefabrik ev ilanları veren üretici firmalar sundu.

FABRİKADAN HALKA UCUZ ANAHTAR TESLİM PREFBARİK EV FİYATLARI AÇIKLANDI!

Süreçte prefabrik ev sahibi olmak isteyen kişilere en uygun fiyat seçeneklerini aracıları devreden çıkaran üretici fabrikalar sundu. Sahibinden prefabrik ev fiyatları ekonomik seçenekler ile öne çıkarken satın alınacak olan evin metrekaresine göre fiyatları belirleniyor. Yine evin verandalı olup olmaması gibi özellikleri de satış fiyatı üzerinden belirleyici oluyor.

Özellikle de ucuz prefabrik ev sahibi olmak isteyen kişiler için şantiye binası tipinde üretilen prefabrik evlerin fiyatları dikkat çekiyor. Örneğin 69 M2 büyüklüğe sahip olan prefabrik hazır ev şantiye binası 102 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Diğer bir firma ise dünyanın her yerine teslimat yaptığını açıkladığı Tiny House ev fiyatı için 149 bin 999 liralık rakam açıklamış durumda.

EN UCUZ PREFABRİK EV FİYATI NE KADAR, KAÇ TL, NEREDEN ALINIR?

Sahip olduğu arsa, bahçe gibi taşınmaz üzerine prefabrik ev koymak isteyen kişilerin yanı sıra artık firmalar tiny house adı verilen tekerlekli mini evleri de satışa sunuyor. Bu evler araba arkasına takılıyor ve bu sayede arabanızı bir anda karavana çeviriyor. Tiny House, Ahşap Ev ve Bungalov evler için belirlenen satış fiyatları firmaya ve seçilen eve göre değişiyor. Bu nedenle alım yapmadan önce farklı firmalardan fiyat teklifleri alınarak pazarlık yapılması öneriliyor.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri