Bağış Yapılsa Bu Fiyata Olmaz! Denizbank'tan 130 Bin TL'ye Konut, 20 Bin TL'ye Dükkan, 23 Bin TL'ye Tarla!

Türkiye'nin önemli bankalarından olan Denizbank gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere çok düşük fiyatlarla büyük bir fırsat sunuyor. İşte Denizbank'ın kelepir fiyatla satışa çıkardığı gayrimenkuller

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapmak yüksek kazanç getiren en garantili yollardan birisi olmaya devam ediyor. Diğer yatırım araçlarında bulunan risklere karşın gayrimenkul yatırımında kazanç ihtimali çok daha yüksek olabiliyor. Gayrimenkul sahipleri ne enflasyon yükseldi diye kaybediyorlar ne de kur istikrarsızlığından olumsuz etkileniyor. Garantili bi ryatırım sistemi haline gelen gayrimenkul yatırımlarında tek önemli olan uygun fiyatla değerlenebilecek gayrimenkulleri satın almak oluyor.

DENİZBANK FIRSATLAR DÜNYASINI DUYURDU

Gayrimenkul satın alırken emlak piyasasında araştırma yapılması halinde oldukça yüksek fiyatlarla karşılaşılabiliyor. Hatta emlak piyasasının üst düzey aktörleri dahi ucuz fiyatla gayrimenkul kapatıp satış yapma yönünde faaliyetlerde bulunuyorlar. Ucuz fiyatlı gayrimenkulleri ise bankalar sunuyor. Denizbank da yayınladığı son gayrimenkul satış ilanları ile kelepir gayrimenkullerde ekstra indirimler yaptı. Bu son indirimlerle gayrimenkul satın almak çok daha cazip hale geldi.

DENİZBANK ACİL KODUYLA SATIYOR

Denizbank satışa çıkardığı bu gayrimenkulleri kredi kullandırdığı müşterilerden kredi zararına uğrayarak mülk edindi. Bundan dolayı da kredi zararlarının telafisi gerekiyor. Kredi zararını telafi etmenin de yolu mülkiyeti alınan gayrimenkullerin satışından geçiyor. Bu gayrimenkuller ne kadar erken satılırsa Türk lirası değer kaybının negatif görüntüsüne fazla maruz kalmadan kredi zararları o kadar erken kapatılabiliyor. Bundan dolayı da satışa çıkarılan bu gayrimenkuller acil koduyla satılıyor.

DENİZBANK'TAN KELEPİR TARLA, DÜKKAN, KONUT

Denizbank'ın gayrimenkul satış ilanlarına göre Kocaeli Kartepe'de 70 metrekare apartman dairesi 150 Bin TL'ye, Erzurum Horasan'da 790 metrekare müstakil ev 160 Bin TL'ye, Düzce Merkez'de 35 metrekare ev 161.500 TLye, Giresun Bulancak'ta 84 metrekare konut 130 Bin TL'ye satılıyor.

Denizbank her bütçeye uygun bir konut satışı gerçekleştiriyor. Buna göre Adana Kozan'da 158 metrekare konut 345 Bin TL'ye, Batman Merkez'de 180 metrekare konut 345 Bin TL'ye, Kayseri Melikgazi'de 93 metrekare konut 352 Bin TL'ye, Bilecik merkez'de 140 metrekare konut 340 Bin TL'ye satılıyor.

Denizbank gayrimenkul satış ilanları içerisinde dükkanlar da yer alıyor. Buna göre Samsun Bafra'da 15 metrekare dükkan 34 Bin TL'ye, Mardin Kızıltepe'de 50 metrekare dükkan 75 Bin TL'ye, Düzce Akçakoca'da 38 metrekare dükkan 90 Bin TL'ye, Samsun İlkadım'da 17 metrekare dükkan 20 Bin TL'ye satılıyor.

Denizbank oldukça uygun fiyatlarla tarla satışı da yapıyor. Buna göre Çorum Sungurlu'da 6843 metrekare tarla 24 Bin TL'ye, Burdur Kemer'de 4550 metrekare tarla 23 Bin TL'ye, Balıkesir Manyas'ta 10200 metrekare tarla 23 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

Emlak Haberleri Haberleri