Bahçeli ev hayal değil! 98.300 TL'ye müstakil prefabrik evler büyük küçük m2 fiyat tablosu

Prefabrik ev fiyatları sürekli araştırılıyor. Yaz öncesi bahçeli ev hayali kuranlar için prefabrik evler 98.300 TL'den başlıyor. Müstakil ev fiyatlarını araştıranlar için m2 fiyat tablosu hazırladık.

Prefabrik ev almak isteyenler için fiyatlar sürekli değişim içerisinde. Birçok firma dolar kuru ve enlasyon nedeniyle fiyatlarını yenilemek zorunda kaldı. Özellikle artan maliyetler firmaları çok zorlarken bu dönemde bazı firmalar ise indirimli fiyatlarla satışlarına devam ediyor. Emlak365.com olarak bizlered güncel prefabrik ev fiyatlarını indirimli fiyatlar üzerinden araştırdık. Nisan ayı içerisinde prefabrik ev almak yada pazarlığını yapmak isteyenler için hem evlerin özelliklerini hemde m2 fiyat listelerini oluşturduk.

PREFABRİK EV M2 FİYAT LİSTELERİ: 40, 49, 52, 70 M2 EVLER İÇİN İNDİRİMLİ FİYATLAR

Prefabrik ev fiyatları özellikle 2022 yılı başında dolar kurunun belli bir çizgide sabitlenmesi ve daha sonra bu tutarın yukarı çıkmasıyla artmıştı. Bu dönemde artan malzeme maliyetleri de fiyatlara yansıdır. Ancak geçmiş dönemde malzeme stoku yapan firmalar bu dönemde indirimli fiyatlar ile rakiplerinin önüne geçiyorlar. Son yayımlanan fiyat listelerine bakıldığında kampanyalı fiyat sunan bir firma 98.300 TL'den başlayan fiyatlar sunuyor. Aşağıda yer alan tabloda firmanın hangi m2 prefabrik ev için kaç TL fiyat belirlediği yer alıyor. Bahçeli ev hayali olanlar bu tablodan kendi bütçelerine göre bir fiyatlandırma yapabilirler.

M2 - FİYAT TABLOSUNA GÖRE KÜÇÜK BÜYÜK PREFABRİK EVLER

Prefabrik ev alacaklar için firmaların internet üzerinden ilan ettikleri fiyat listesini aşağıda paylaştık. Ancak bu fiyat listesinde dikkat edilmesi gereken husus, ilan edilen fiyatların belli bir dönem için geçerli olacağı. Dolar kuru başta olmak üzere malzemelere zam gelmesi durumunda fiyatlar yenilecektir.

PREFABRİK EV ALIRKEN DİKKAT EDİLECEKLER

Prefabrik ev alırken dikkat edilmesi gereken hususlar var. Özellikle internet üzerinden verilen ilanlara çok dikkat edilmesi gerekiyor. Bu alanda bazı kötü niyetli kişiler yanlış ilanlar ile dolandırıcılık yapabiliyorlar. Bu durumla karşılaşmamak için ise vatandaşların çok dikkatli olmaları gerek.

Yapılması Gerekenler ise;

Prefabrik ev almak isteyenler internet üzerinden iletişime geçilmesinin ardından firmanın satış bayisine, üretim atölyesine mutlaka gitmeliler. Alacakları evde sorun yaşamamaları adına sözleşme hazırlamalı ve kullanılacak malzemelerin listesi sözleşmede yer almalıdır. Malzeme kalitesi, evin büyüklüğü, satış detaylaı sözleşmede açık ve net ifadelerle bildirilmeli.

BU EVLERE NASIL ULAŞABİLİRİM?

Prefabrik ev almak isteyenler firmaların web sitelerini inceleyebilir evleri beğenmeleri fiyatların uygun olması durumunda evlerin örneklerini ve firmayı görmek için iletişime geçebilirler.

Emlak Haberleri Haberleri