Bahçeli müstakil prefabrik ev yapacaklar! 5 ilçe belediyesi m2'si sudan ucuza imarlı arsa satıyor

5 İlçe belediye başkanlığı Bursa, Manisa, Tekirdağ, Tokat, Antalya'da imarlı arsa satışı yapacak. Kurumların arsa satışları için belirledikleri fiyatlar ve ihale başvuru tabloları haberimizde.

Emlak365.com - Prefabrik ev, betonarme ev yapmak veya yatırım amacıyla arsa arayanlar için 5 ilçe belediye başkanlığı arsa satışı yapacağını açıkladı. Yayımlanan güncel ilanlarda hem düşük m2'li hemde yüksek m2'li arsalar için satış ilanı bulunuyor. Bizlerde bu ilanların neler olduğunu, nasıl başvuru yapılacağını ve diğer detayları paylaşıyoruz.

BELEDİYELERDEN İMARLI ARSA SATIŞLARI

Belediye başkanlıkları tarafından hazırlanan imarlı arsa satış duyurularını illere göre listeledik. Hangi şehirde hangi ilçede arsa satışı olacağı ve arsalar için başlangıç bedelleri ile ihale tarihlerine dair çizelgeler tek tek inceleyebilirsiniz. İşte Bursa, Manisa, Tekirdağ, Tokat, Antalya'da imarlı arsa almak isteyenler için güncel ihaleli satış duyuruları.

Bursa'da Arsa Arayanlar

Nilüfer Belediyesi Ürünlü'de bulunan ve 283 m2 büyüklükte olan arsayı ihale usulü ile satacağını açıkladı. Söz konusu arsa için 496.500 TL tahmini satış rakamı belirlendi. 27 Nisan tarihinde düzenlenecek ihale işlemleri açık teklif usulü ile olacak.

Antalya'da Arsa Arayanlar

Kumluca Belediye Başkanlığı 3 adet taşınmazın (arsa ve dükkan) satış ve kiralamasını yapmak için ihale düzenleyeceğini açkladı. 2604 m2 büyüklükte olan dev arsa için belediye başkanlığı 1 milyon 302 bin TL muhammen bedel açıklandı 26 Misan tarihinde düzenlenecek olan ihale açık artırma usulü ile olacak.

Manisa'da Arsa Arayanlar

Saruhanlı Belediye Başkanlığı'da 26 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ihale ile 11 adet gayrimenkul satışı yapacak. Tarla, Çeşme ve Arsası, Ahır ve Avlusu, İmarlı Arsa satışı yapılacak ihaleler de en düşük imarlı arsa için 47.000 TL ve 95.000 TL muhammen bedel açıklandı. 554 m2 büyüklükten başlayan arsalar 1.380 m2'ye kadar çıkıyor. En pahalı arsa 150.000 TL olarak ilan edildi.

Tekirdağ'da Arsa Arayanlar

Tekirdağ Saray ilçesinde muhtelif arsalar belediyeden satılacak. Saray Belediye Başkanlığı arsaların muhammen değerinin 208.000 TL'den başladığını ve 613.000 TL'ye kadar çıktığını duyurdu. Arsaların büyüklükleri 878 m2 ile 2.452 m2 arasında değişiyor. İhale işlemleri 17 Nisan'da Açık Teklif Arttırma Usulü ile yapılacak.

Tokat'ta Arsa Arayanlar

Turhal Milli Emlak Şefliği 13 adet taşınmazı ihaleyle satacak. Arsaların tamamı imarlı arsa olup değeri 63.500 TL'den başlıyor. Arsaların büyüklükleri 320 m2 ile 821 m2 arasında değişiyor. En pahalı arsa 201 bin TL seviyesinde yer alıyor. İhale işlemleri 28 Nisan'da düzenlenecek.

Emlak Haberleri Haberleri