Bahçeşehir Yuvam Evleri Sosyal Konut Projesinde Kuralar Çekildi! Şehit Aileleri Ve Gazilere 30 Ağustos Sürprizi Yapıldı!

İstanbul'un önemli sosyal konut projelerinden olan ve Başakşehir Belediyesi ile Akar Grup işbirliği ile yapılacak olan Yuvam Bahçeşehir Evleri'nde konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar kurayla belirlendi.

İstanbul'un önemli sosyal konut projelerinden olan ve Başakşehir Belediyesi ile Akar Grup işbirliği ile yapılacak olan Yuvam Bahçeşehir Evleri'nde konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar kurayla belirlendi. Bu projeden konut satın almak için başvuru yapan şehit aileleri ve gazilere kolaylık sağlandı ve tüm ailelerin projeden konut sahibi olmaları sağlandı.

İstanbul'un önemli sosyal konut projelerinden birisine Başakşehir Belediyesi ile Akar Grup işbirliği ile başlandı. Bu kapsamda inşa edilecek olan Yuvam Bahçeşehir Evleri kurayla satışa çıkarıldı. Çok büyük bir ilgi gösterilen projeden konut satın almak için toplam 12.814 vatandaş başvuruda bulundu. 315 konut için yapılan bu başvuruların fazlalığı nedeniyle Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu talimat vererek projede bulunan tüm konutların kuraya dahil edilmesi talimatını verdi. Bu talimat sonrasında Yuvam Bahçeşehir Projesi'nde bulunan 752 konutun tamamı kuraya dahil edildi.



NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ YAPILDI!



Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ve noter huzurunda yapılan kura çekimi ile Yuvam Bahçeşehir Projesi'nde konut satın almaya hak kazanan isimler belirlendi. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle kura çekimine sadece şehit aileleri ve gaziler davet edildi. Diğer katılımcılar noter huzurunda çekilen kurayı internet üzerinden canlı olarak takip ettiler.



ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİLERE 30 AĞUSTOS SÜRPRİZİ!



Kura çekimi töreninde konuşma yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Bugün çok önemli bir proje için buradayız. 30 Ağustos nedeniyle bir de müjde vermek istiyorum. Yuvam Bahçeşehir Evleri'nden konut satın almak için başvuru yapan tüm şehit ailelerine ve gazilerimizi kuraya sokmadan ev sahibi yapacağız. Bundan sonra gerçekleştireceğimiz projelerde ise dul ve yetimlere öncelik tanıyacağız.” dedi.



Yapılan konuşmaların ardından noter huzurunda kura çekimine başlandı ve 752 konutun tamamının hak sahiplerinin belirlenmesi işlemi tamamlanmış oldu.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri