Bahçesinde ağaçlı iki katlı 430 metrekare müstakil ev Ziraat Bankası'nda 105.000 TL

Ziraat Bankası'nın kendisine ait olan ve boş durumda bulunan müstakil evleri satışa çıkarıldı. Duyurular arasında 105 bin TL'ye 430 m2 büyüklükteki evin satışının yapılacağına dair ilan var.

Emlak365.com - Ziraat Bankası'nın kendisine ait gayrimenkulleri satışa çıkardığı duyurular arasında müstakil ev ilanları var. Bu duyurular yurdun farklı il ve ilçelerinde yer alan evlerin ilan edilen muhammen bedeller üzerinden satışını öngörüyor. Duyurular arasında fiyat olarak çok ucuz evlerde bulunurken milyon TL'ye ulaşan ilanlar da var.

ZİRAAT BANKASI'NDAN SATILIK MÜSTAKİL EVLER

Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarılan müstakil evlerde ilk dikkat edilecek hususların başında evin kullanım durumu oluyor. İhalelere katılmak isteyenler ilk olarak evin kullanım durumunun boş mu yoksa işgalli mi olup olmadığına bakıyor. Bankanın web sitesi üzerinden yayımlanan duyurularda her konut için evin durumuna dair bilgi paylaşılıyor.

Boş konumda olan evler ise çok fazla ilgi görüyor.

Ev arayanlar bankanın yayımladığı duyurulara internet bankacılığı yada banka şubelerinden başvuru yapıyorlar. Daha sonra konutlar için tekliflerini sunan müşteriler en yüksek teklifi veriyor olmaları durumunda ise konutları almaya hak kazanıyorlar.

FİYAT LİSTELERİNE BAKMAK İSTEYENLER

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışı yapmış olduğu sayfasına bakıldığında son duyuruların 800 bin TL ile 1.250 bin TL arasında olduğu görülüyor. Sakarya' Karasu'da 217 m2 ve 257 m2 iki müstakil ev 903 bin TL ve 811 bin TL'den satışa çıkarıldı. Malatya'da bir daire ise 1 milyon 250 bin TL'ye satılacak. Kırıkkale'de 165 m2 müstajil ev için yaklaşık 200 bin TL muhammen bedel belirlendi. Bunun dışında Adana'da 70 m2 müstakil ev için ise 60 bin TL ilk teklif fiyatı açıklandı.

KONUTLARI KENDİ İLLERİNE GÖRE GÖRMEK İSTEYENLER

Yukarıda yer alan listeler Ziraat Bankası'nın resmi web sayfasından alınmıştır. Konutları görmek ve il il incelemek isteyenler Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satış sayfası üzerinden tüm listeyi görebilirler. Evlerin durumlarına göre sırayalabilir şehre göre arama yapabilirler.

İNTERNET ÜZERİNDEN İŞLEMLER TAMAMLANABİLİR

Ziraat Bankası müşterileri bankanın internet bankacılığı işlemleri üzerinden Ziraat Bankası Gayrimenkul Satış sistemine giriş yapabilirler. Bu sayfada ilgilendikleri gayrimenkulleri görüntüleyecek olan vatandaşlar tekliflerini sunacaklar. İsteyenler internet bankacılığı yerine Ziraat Bankası'nın şubelerinden tüm işlemleri şahsen tamamlayabilirler. Teklif sonrası ihale sürecinin tamamlanması beklenecek. Son olarak ise ödeme ve teslim işlemleri tamamlanacak.

Emlak Haberleri Haberleri