Bahçesinde Meyve Ağaçlarıyla Satılık 500 m2 5+2 Üç Katlı Çiftlik Evi

Çiftlik evi almak isteyenler için Mart ayının son günleri ile Nisan ayının ilk günlerinde uygulanacak olan yeni fiyat listelerini araştırdık. M2, Oda, Salon Sayısı, Şehre göre çiftlik evi fiyatları.

Çiftlik evi alma planı olanlar kendi yaşadıkları yada yaşamayı planladıkları şehirlere göre ödeme yapacaklar. Bazı şehirde çiftlik evlerine olan ilgi çok yüksek olurken fiyatların da artmasına neden oluyor. Bazı illerde ise tam tersi durum mevcut. Özellikle denize kıyısı olan şehirlerde hem o kentlerde yaşayan vatandaşların hemde o kentlerde gayrimenkulü olmasını isteyenlerin ev talepleri oluyor. İstanbul ve Ankara gibi illerde de kent yaşamından kaçmak isteyenlerde çiftlik evlerine büyük ilgi gösteriyorlar.

ÇİFTLİK EVİ ALMAK İSTEYENLER İÇİN FİYAT LİSTESİ

Hepsi Emlak isimli sitede yer alan gayrimenkul satış listelerinde çok farklı özelliklerde çiftlik evleri için satış duyuruları bulunyor. Bu duyurulardan bir tanesi de Ankara Polatlı için yayımlanmış durumda. 5+2 şeklinde 500 m2 büyüklükte olan bir çiftlik evi için 799 bin TL fiyat belirlenmiş. Bahçesi olan ve bahçesinde meyve ağaçları bulunan ev 3 katlı. Kat kaloriferi de bulunan evin yaşı ise 5 olarak açıklandı.

165.000 TL, 200.000 TL FİYAT ARALIĞINDA SATIŞI YAPILACAK OLAN EVLER

Düşük fiyatla çiftlik evi arayanlar için ise yine aynı sitede 165.000 TL ile 300.000 TL arasında değişen fiyatlarla çok sayıda satış ilanı bulunuyor. Bu duyurular Türkiye'nin çok sayıda şehrinde yer alan konutlar için geçerli olurken bazı listeleri aşağıda paylaştık. Bu listelerde konutların bulunduğu ilçe ve mahallesi adresi, konutun göreseli, satış fiyatı ve oda salon bilgileri yer alıyor.

DİĞER SATIŞ İLANLARI

Çiftlik evi almak isteyenler için farklı fiyat aralığında farklı şehirler için de çiftlik evi duyuruları bulunuyor. Emlak365.com olarak aşağıda paylaştığımız satış duyurularında vatandaşlar illere göre fiyat bilgisi edinebilirler.

ÇİFTLİK EVİ ALMAK İÇİN KREDİ KULLANILABİLİR Mİ?

Çiftlik evi almak isteyenler için kredi olanakları bulunuyor. Ancak bu olanaklar evin durumuna göre değişmekte. Vatandaşlar beğendikleri evleri satın almadan önce ev sahibinden evin krediye uygunluk durumunu öğrenebilirler. Evlerin krediye uygun olması durumunda 120 ay vade ile kredi kullanma olanağı sunulacak. Vatandaşlar kredili ev alımlarında kamu bankalarına yüzde 10 oranında, özel bankalara ise yüzde 20 oranında peşinat ödemesi yaparlar.

Emlak Haberleri Haberleri