Bakan Karaismailoğlu Açıkladı, Rize Havalimanı Ne Zaman Açılacak Belli Oldu!

AK Parti Rize İl Başkanlığını ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ziyareti kapsamında Rize'de yapımına devam edilen projeleri de inceledi.

AK Parti Rize İl Başkanlığını ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ziyareti kapsamında Rize'de yapımına devam edilen projeleri de inceledi. Bölgenin en önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Rize Havalimanı projesi hakkında da açıklama yapan Bakan merak edilen açılış tarihini duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Rize'de yapımı devam eden ulaşım projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.



RİZE - ARTVİN HAVALİMANI PROJESİ NE ZAMAN AÇILACAK?



Bölgenin en önemli ulaşım projeleri arasında gösterilen Rize Havalimanı projesi hakkında da açıklama yapan Bakan Karaismailoğlu "Hem ülkemize büyük bir değer kazandıracak hem de Rize'ye çok büyük bir değer kazandıracak. İnşallah bittiğinde 3 kilometre uzunluğunda bir pisti olacak. 3 milyon yolcu kapasiteli, hem mimarisiyle hem yapacağı hizmetle bölgeye çok büyük değeri olacak, çok büyük katkıları olacak.



Bölgenin istihdamına, turizmine, tarımına, ekonomisine çok büyük katkısı olacak." diye konuştu. Karaismailoğlu, çalışmaları bire bir takip ettiklerini vurgulayarak, "İnşallah önümüzdeki sene bugünlerde Rize Havalimanı'nı açmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda da çalışıyoruz. Bütün çalışmalarımızı Sayın Cumhurbaşkanımız bire bir takip ediyor, bölgeye verdiği önemi sizler de çok iyi biliyorsunuz. İnşallah havalimanımızı da hizmete açtığımızda buralara, bölgeye, Rize'ye büyük bir değer katacak" diyerek projenin merak edilen açılış tarihini de duyurdu.



RİZE İYİDERE LOJİSTİK LİMANI İÇİN ÇALIŞMALAR TÜM HIZI İLE SÜRÜYOR!



Rize'ye ekonomik olarak büyük katkı sağlayacak olan İyidere Lojistik Limanı projesinde de hummalı çalışmaların sürdüğünü belirterek devam eden projelerin acil olarak tamamlanması için çalışmalara hız vereceklerini söyledi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri