Balıkesir Edremit Belediyesi 1 Adet Arsayı Açık Teklif Usulüyle Yapılacak İhaleyle Satışa Çıkardı

Edremit Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan resmi ilana göre mülkiyeti Edremit Belediyesi'nde bulunan arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.

Edremit Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan resmi ilana göre mülkiyeti Edremit Belediyesi'nde bulunan arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Açık Teklif Usulü ile yapılacak olan ihale 5 Ağustos 2020'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir Edremit Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 1 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. 5 Ağustos 2020'de belediye encümeni huzurunda gerçekleştirilecek olan ihale ile arsanın yeni sahibi belirlenecek.



SATILACAK ARSA İÇİN MUHAMMEN NBEDEL AÇIKLANDI



Edremit ilçesi Tahtakuşlar Mahallesi'nde bulunan arsanın büyüklüğü 1.921 metrekare olarak açıklandı. Arsa için belirlenen muhammen bedel ise 1.921.390 TL olarak duyuruldu. İhaleye katılmak isteyenlerin 57.641 TL'lik geçici teminat beledini ödemeleri gerekiyor.



İhale sonucunda satın alınacak olan arsanın bedelinin tamamı peşin olarak ödenecek. İhale dosyası ise Edremit Belediyesi'nden 400 TL karşılığında alınabilecek.



İhaleyi kazanan gerçek veya tüzel kişiler satın alınacak arsaya ait karar pulu, tellaliye, tapu ücreti ve diğer giderlerin tamamından sorumlu olacak.



İHALEYE KATILIM İÇİN SON TARİH



İhaleye katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler 5 Ağustos 2020 saat 10:00'a kadar hazırladıkları teklif dosyasını Edremit Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne bildirmek zorundalar.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri