Bankalar kredisiyle birlikte satıyorlar! Vakıfbank'tan 1+1, 3+1, 4+1 daireler

Vakıfbank konut satış duyurularında apartman daireleri 125.000 TL'den başlıyor. 1+1 daireler dışında 2+1, 3+1 ve 4+1 konut satışı yapan bankalar isteyenlere 120 ay vadeli konut kredisi de sağlıyorlar.

Emlak365.com - Vakıfbank'ın son konut satış duyurularına bakıldığında apartman dairesi ilanlarının ön planda yer aldığını duyurdu. 1+1 dairelerden 4+1 dairelera kadar farklı konut tipinden satış yapan bankanın listesinde çok sayıda şehir bulunuyor. Vakıfbank'tan ev almak isteyecekler için ilk olarak bankanın güncel konut satış duyurularını daha sonra konutların nasıl alınacağını ve bankanın kredi olanaklarını aktarıyoruz.

VAKIFBANK GÜNCEL KONUT SATIŞ DUYURULARI

Vakıfbank'ın güncel konut satış duyurularında 125.000 TL'den başlayan fiyatlarla konutlar bulunuyor. Ancak listede fiyatı şehre, ilçeye, evin durumuna göre çok farklılık gösteren ilanlar da var. Aşağıda yer alan listede bankanın farklı şehirlerde kaç TL ilk teklif fiyatıyla konut satışı yapacağına ilişkin liste bulunuyor. Vatandaşlar bu duyurular üzerinden kendi şehirlerindeki evleri de görüntüleyebilirler.

Farklı illerde satılan konutlar için fiyat listesi,

Vakıfbank'ın konut satış duyurularında Ankara'da 791.000 TL'ye, Eskişehir'de 450.000 TL'ye ve Uşak'ta 125.000 TL'ye konut satışları yapılacağı açıklandı. Bazı duyurularda ilk teklif fiyatları üzerinden teklif sunulurken bazı ilanlar için halen ilk teklif fiyatlarından teklif verilebilir durumda.

İlk teklif verilmişse vatandaşlar verilen son teklif üzerinden artırma bedeli ile teklif verilebilir. Artırma fiyatı konuta göre değişmektedir. Bazı konutlar için 500 TL, 1000 TL, 5000 TL artırma fiyatları açıklandı.

EV ALMAK İSTEYENLER NE YAPACAK?

Vakıfbank tarafından satılan konutlar için başvuru yapmak isteyenler duyuruları bankanın web sitesinden görebilirler. Bankanın listesinden kendisine uygun satış ilanı bulanlar en yakın Vakıfbank şubesinden bireysel başvuru ile konutlar için tekliflerini sunabilirler. Bunun dışında banka müşterisi olanlar internet bankacılığı üzerinden başvurularını yapabilirler. Başvuruların ardından ise konutlar için teklif sunulabilir ve ihale süreci sonuna kadar teklif detayları takip edilebilir.

KREDİ SEÇENEĞİ DE VAR

Vakıfbank konut satış başvurusunda bulunanlar evi almak için Vakıfbank'tan kredi başvurusu da yapabilirler. Kendi konutlarının satışı için bankalar çok daha uygun faiz oranlarıyla konut kredisi sağlamakta. Müşteriler teklif aşamasında konut kredisi kullanma imkanlarına dair detayları banka şubelerinden öğrenebilirler. Bireysel başvurularda banka ne kadar kredi kullanılabileceğini, banka gayrimenkulü alımında uygulanacak faiz oranını kişiye özel seçekleriyle öğrenebilirler.

Emlak Haberleri Haberleri