Bankalardan Emlakçıları İsyan Ettirecek Fiyatlar! Vakıfbank'tan 270 M2 Satılık Müstakil Ev ve Arsası 102 Bin Lira

Bankalar emlakçı fiyatlarını dahi geride bıraktı, kimsede olmayan fiyatlar ile satışa çıktı. Vakıfbank gayrimenkul satış ilanları kapsamında sahibinden satılık müstakil ev ilanları geldi!

Ev sahibi olmak isteyen ancak yükselen konut fiyatları nedeni ile bu isteklerini zorunlu olarak ertelemek zorunda kalan kişilere bankalardan satılık gayrimenkuller ile düşük fiyat seçenekleri sunuldu. Vakıfbank'tan satılık gayrimenkuller bu alanda düşük fiyatları ile öne çıkarken bankadan ev sahibi olmak isteyen kişilere aynı zamanda konut kredisi desteği de sağlanıyor.

Vakıfbank'tan satılık müstakil ev ilanları, bankadan satılık köy evi ve bahçeli müstakil ev ilanları arayan kişiler için Şubat ayının son fırsat ilanları geldi. Vakıfbank'ın satışa sunduğu taşınmazlar arasında bankadan satılık köy evi ve müstakil ev için en düşük satış fiyatı 92 bin liradan başlıyor. Fiyatlar seçilen evin büyüklüğü, bulunduğu il ve konumuna göre değişkenlik gösteriyor.

VAKIFBANK'TAN SATILIK GAYRİMENKULLER: BANKADAN, İCRADAN SATILIK UCUZ EV İLANLARI YAYIMLANDI!

Bir dönem emlakçılar ile bankaların karşı karşıya gelmesine neden olan ve emlakçıların bu evleri kendilerine devredilmesini talep ettikleri bankadan satılık ev ilanları düşük fiyatları ile emlak piyasasını aşağıya çekerek fiyatları dengelemeye devam ediyor. Bankadan satılık gayrimenkuller, ev, apartman dairesi, arsa, daire, dükkan, işyeri, müstakil ev ilanları arayan kişiler için Vakıfbank yeni ilanlarını yayımladı.

VAKIFBANK'TAN SATILIK MÜSTAKİL EV!

Bankadan satılık müstakil ev, bahçeli ev ve köy evi arayan kişilere hitap eden çok sayıda ilanı yayımlayan Vakıfbank piyasa fiyatının çok daha altında, son derece ucuz fiyatlarla müşterilerine ev sahibi olma fırsatı tanıdı. Türkiye'nin pek çok ilinde binlerce taşınmazı satışa sunan banka düşük fiyatlı konut, apartman dairesi ve müstakil evlerin yanı sıra arsa, tarla, dükkan ve ofis gibi taşınmazların da satışını yapıyor.

Bankanın satışa sunduğu müstakil ev ilanları arasında en düşük satış fiyatı 91 bin liradan başlarken 270 m2 büyüklüğe sahip olan, Isparta Örenköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan müstakil ev ilanı için belirlenen satış fiyatı ise 102 bin TL oldu.

BANKADAN SATILIK EV NASIL ALINIR, NEREDEN TEKLİF VERİLİR?

Vakıfbank satılık taşınmaz ilanları bankanın resmi internet sitesi olan Vakıfbank İntengo üzerinden satışa sunulmakta olup ilanlara başvuru yapmak için önce belirlenen teminat tutarının en yakın Vakıfbank şubesine yatırılması, ardından alınan şifre ile sisteme giriş yapılması yeterlidir.

Emlak Haberleri Haberleri