Bankalardan Satılık Ucuz Evler! Corana Virüsü Fırsata Çevirip Ev Sahibi Olmak İsteyenlere, 0.69 ve 0.79 Faizle Konut Kredisi Fırsatı İle Ucuz Konutlar

Ekonomide yaşanan bozulmalar ne yazık ki bankaların takipteki alacakları için rekor artış yaşanmasına neden oldu.

Ekonomide yaşanan bozulmalar ne yazık ki bankaların takipteki alacakları için rekor artış yaşanmasına neden oldu. Bu dönemde bankalardan satılık konut ilanları da rekor kırdı. Bankalar emlakçı gibi şubelerin camlarına satılık konut ilanları asmaya başlarken piyasa fiyatının çok daha altına satılan konutlar için hem fiyat indirimi hem de düşük faiz oranı ile konut kredisi desteği sunuluyor. Ev sahibi olmak isteyenler için sunulan fırsatlar haberimizde...

Bankaların ipotek teminatlı kredilerinde yaşanan geri dönüş sorunları nedeni ile bankaların konut stokları rekor seviyelere ulaştı.



Yaşanan yükselişin ardından bankalar sorun olarak gördükleri konut stokunu tüketebilmek adına hem konut fiyatlarına büyük indirimler yaptı hem de düşük faizli konut kredisi ile ikinci el konut kredisi kullanmaya imkan sağlıyorlar.



BANKADAN SATILIK EV ALMANIN AVATANTAJLARI NELERDİR?



Bankaların satılık ev ilanları ile satışa sunulan konutlar hem düşük fiyatlar hem de düşük faiz oranı ile taksitle satılıyor.



Özellikle de ikinci el konut almak isteyenlere hitap eden bu satışlarda hem ucuz fiyat hem de düşük faiz oranı ile ikinci el konut kredisi kullanma imkanı bulunuyor.



Normalde şu anda en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 0.93 olarak Vakıfbank tarafından uygluanırken ikinci el konut almak isteyen kişilere şu anda Türkiye Finans Katılım Bankası yüzde 0.69 finansman oranı ile, devlet bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ise yüzde 0.79 faiz oranı ile konut kredisi desteği ile satılıyor.



Yine bu konutlardan alınan kişilere evin değerini belirlemek için önceden konut kredisi ekspertiz işlemi yapıldığı için ayrıca konut kredisi ekspertiz ücreti talep edilmiyor.





ZİRAAT BANKASI SATILIK KONUT, İŞYERİ VE ARSA İLANLARI 2020 İLE 24 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA KONUT SATIŞI



Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası çok sayıda taşınmaz için satılık gayrimenkuller ilanlarını yayımladı.



Satışa sunulan konutlar piyasa fiyatının çok daha altına satışa sunulurken en düşük taban fiyat konut satışlarında 24 bin 500 liradan başladı.





Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller sayfasından yayımlanan ilanlarda çok sayıda konut satışa sunulurken bu konutlardan almak isteyen kişilere yönelik olarak yüzde 0.79 faiz oranı ile banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı sunuluyor.



TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI SATILIK BANKA GAYRİMENKULÜ İÇİN YÜZDE 0.69 KATILIM PAYI ORANI İLE FİNANSMAN DESTEĞİ VERİYOR!



Türkiye Finans Bankası banka gayrimenkulleri konut finansmanı oranı yüzde 0.75 seviyesinden yüzde 0.69 seviyesine çekildi.



Satışa sunulan konutlar için finansman desteği almak isteyen kişilere yüzde 0.75 oranı ile konut finansmanı desteği verilecek. 31 Ağustos 2020 tarihine kadar sürecek olan kampanya kapsamında 120 ay vadeli konut finansmanı desteği sunulacak.





Kampanyadan yararlanarak ev satın olacak olan kişilerin 120 ay vadeli 200 bin lira konut kredisi kullanan kişilerin aylık ödemeleri 2 bin 456 lira olarak gerçekleşti.





Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri