Başakşehir Şehir Hastanesi Yol Yapımı Çalışması Tüm Hızı İle Sürüyor!

Korana virüs salgınının en fazla etkilediği iller arasında yer alan İstanbul'da şehir hastaneleri de büyük önem kazandı.

Korana virüs salgınının en fazla etkilediği iller arasında yer alan İstanbul'da şehir hastaneleri de büyük önem kazandı. Özellikle de salgında pandemi hastanesi olarak hizmet verecek olan Başakşehir Şehir Hastanesi yakından takip edilirken ilk etabı açılan hastanedeki yol çalışmaları da hız kazandı. Detaylar haberimizde..

Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri projeleri arasında yer alan Başakşehir Şehir Hastanesi son dönemde korana virüs salgını sonrasında önemini daha da arttırmıştı.



BAŞAKŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ YOL ÇALIŞMASI NE DURUMDA?



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk etabı düzenlenen video konferans yöntemi ile açılan Başakşehir Şehir Hastanesi için yol çalışması ise tüm hızı ile devam ediyor.



İlk etap açılışı yapılan hastanede yol çalışmaları ise tüm hızı ile sürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlğı'nı karşı karşıya getiren yol çalışmasının en kısa sürede tamamlanabilmesi adına ekipler aralıksız olarak çalışmalarına devam ediyor.



Başakşehir Şehir Hastenesi yol çalışması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatın ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sorumluluk alanına dahil edilmiş, yolun çalışma görevini bakanlık devralmıştı.



HASTANE MAYIS AYI SONUNA KADAR TAM KAPASİTE İLE ÇALIŞACAK



Başakşehir Şehir Hastanesinin 20 Mayıs 2020 tarihi itibari ile tam kapasite ile çalışması amaçlanırken ambulans yolları ve hizmet vermeye başlayan birinci etap için ulaşım yolları tamamlanırken kalan diğer bölümlerde ise asfaltama çalışmaları sürüyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri