Başkent Milli Emlak Dairesi'den 405 Kamu Konutu için Satış İlanı

Başkent Milli Emlak Dairesi yayımladığı bir duyuru ile kamu konutu satışı yapılacağını duyurdu. Basın İlan Kurumu'nun resmi web sayfası üzerinden duyurulan bu konut satışlarına ilişkin başvuru şartları açıklandı.

Başkent Milli Emlak Dairesi yayımladığı bir duyuru ile kamu konutu satışı yapılacağını duyurdu. Basın İlan Kurumu'nun resmi web sayfası üzerinden duyurulan bu konut satışlarına ilişkin başvuru şartları açıklandı.

Kamu konutlarının satışları devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşlar için yeni satış ilanları yayımlanırken bu ilanlara başvuru yapmak isteyen vatandaşların yapmaları gereken işlemlere dair bilgi verildi. İşte son olarak duyurulan Başkent Milli Emlak Dairesi kamu konut satış ilanı.



KAMU KONUT SATIŞI YAPILACAK



Başkent Milli Emlak Dairesi, Basın İlan Kurumu üzerinden yayımladığı duyurusunda 450 adet kamu konut satışı yapılacağını duyurdu. Yapılan basın açıklamasında Ankara İli, Çankaya, Yenimahalle, Keçiören İlçesinde bulunan ve yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazlar için yapılacak satışlar için ihale düzenlenecek. Açık teklif usulü ile ayrı ayrı yapılacak olan satışlar ise Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Çankaya/ANKARA adresinde oluşturulacak Komisyon huzurunda yapılacak.



Başkent Milli Emlak Dairesi'nce duyurulan 405 konut satışı için başvuru yapacak olan vatandaşlar için kurum ihaleye katılım sağlayacak vatandaşlar için basın açıklaması yapıldı. Basın İlan Kurumu'nun sitesinden yayımlanan başvuru şartlarında şu ifadeler kullandı.



KURUM TARAFINDAN YAPILAN SATIŞ DUYURUSU İHALE TARİHLERİ



"Ankara İli, Çankaya, Yenimahalle, Keçiören İlçelerinde bulunan 405 adet kamu konutunun, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Çankaya/Ankara adresinde oluşturulacak Komisyonlar huzurunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi uyarınca açık teklif usulü ile sırasıyla ayrı ayrı ihale ile satışı yapılacak. Dairelerin satış ihaleleri, 1- 20 Temmuz 2020 tarihleri arasında ilan metninde belirtilen saatlerde gerçekleştirilecek."





(Görsel Basın İlan Kurumu'nun resmi internet sitesi üzerinden alınmıştır)



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri