Belediye Başkanlığı'ndan 94 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 86 Daire Satışı

Gemlik Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile açık artırma ile daire satışı yapacağını duyurdu.

Gemlik Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile açık artırma ile daire satışı yapacağını duyurdu. Bu satışlar için başvuru yapmak isteyecek vatandaşları başvuru işlemlerini yaptıktan sonra artırma sürecine dahil olacak. İşte söz konusu satışa çıkarılan daireler ve fiyat listesi.

Kamu kurumları tarafından satışa çıkarılan konutlara yenileri eklendi.



Temmuz ayı itibariyle başvuru yapabileceğiniz söz konusu konut satışlarına dair listeler ve açık artırma kuralları ile konut satış duyurusunun detayları şu şekilde;



GEMLİK BAŞKANLIĞI'NDAN KONUT SATIŞI



Gemlik Başkanlığı'nın, Resmi İlan Portalı üzerinden yayımladığı duyurusunda satışa çıkarılan konutların detaylarının yanında açık artırma tarihleri ve detayları da yer aldı. Belediyenin satışa çıkardığı evler için başvuru yapacak vatandaşlara yapılan bilgilendirme şu şekilde;



"Gemlik Belediyesi, mülkiyetinde bulunan Cihatlı Mahallesi’ndeki konutları satışa çıkardı. 86 adet dairenin satış ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca açık teklif usulü ile 14 Temmuz 2020 Salı günü saat 09.30'da başlayarak sıra numarasına göre yapılacak. Her taşınmazın müracaatı ayrı olup, ihaleleri de ayrı ayrı yapılacak."



İHALE İŞLEMLERİ



Gemlik Belediyesi söz konusu konutlar için ihale işlemlerinin Hamidiye Mah. Irmak Sk. Sosyal Yaşam Merkezi Binası No:138 Gemlik/Bursa adresindeki Gemlik Belediye Başkanlığı binasında Kent Konseyi Toplantı Salonunda yapılacağını duyurdu.





Konut Satışı için İhale Başkanlığı Fiyatları







Emlak365.com



Emlak Haberleri Haberleri