Belediye Başkanlığından Büfe, Otopark, İşyeri, Ekmek Büfesi Kiralama Duyurusu

Nevşehir Belediye Başkanlığı kentin farklı noktalarında bulunan işyerleri ile bazı gayrimenkullerin kiralanacağını duyurdu.

Nevşehir Belediye Başkanlığı kentin farklı noktalarında bulunan işyerleri ile bazı gayrimenkullerin kiralanacağını duyurdu. İsteklilerin ihaleye katılması gerektiğini bildiren belediye başkanlığı ihale tarihi 24 Aralık olarak ilan etti.

Emlak365.com - Nevşehir Belediye Başkanlığı, Resmi İlan Portalı üzerinden bir duyuru yayımlayarak belediyeye ait gayrimenkullerin kiralanacağını duyurdu. Belediye başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda kiralık gayrimenkullere dair tüm detayların listesi ile ilan edilen muhammen bedel tablosu yer aldı.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KİRALIK İŞYERİ VE ARSA DUYURUSU

Belediye başkanlığı tarafından yayımlanan kiralama ilanında yer alan işyeri cinsleri; büfe, otopark, ekmek büfesi, arsa, ahşap büfe, işyeri olarak açıklandı. Söz konusu işyeri kiralama süreleri 1 yıl ile 3 yıl arasında değişiyor. Kiralama fiyatları ise gayrimenkul süreleri ve işyerlerinin durumlarına göre değişiyor. Nevşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan fiyat tablosu ve kiralama sürelerine ilişkin detaylar şu şekilde;

BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

İhaleye başvuruda bulunacak olan istekliler öncelikle belediye başkanlığının yayımladığı satış sözleşmesine ulaşacaklar. Bu sözleşmeye Nevşehir Belediye Başkanlığı İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden ulaşacaklar. İsteyenler bu sözleşmeyi ücretsiz olarak görebilecekler. Ancak ihaleye katılacak olan 100 TL bedelle sözleşmeyi almak zorundalar. Sözleşmeyi alanlar başvuru evrak listesinin derlenmesi ve geçici teminat bedellerinin ödenmesinin ardından yine Nevşehir Belediye Başkanlığı'na başvurularını yapacaklar.

Nevşehir Belediye Başkanlığı'nın ilanında yer alan otopark, arsa, büfe kiralama ihalesi 24 Aralık tarihinde tamamlanacak.

Emlak Haberleri Haberleri