Belediyeden İstanbul'da 316 Bin TL ile 520 Bin TL Tahmini Bedelle 33 Konut Satış İlanı

İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile kendisine ait 33 konutun satışının yapılacağını ilan etti.

İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile kendisine ait 33 konutun satışının yapılacağını ilan etti. Belediye başkanlığı tarafından yayımlanan ihale duyurusunda söz konusu konutların satış bedellerinin 316 bin TL ile 520 bin TL arasında belirlendiği bildirildi.

Kamu konutları için yeni satış ilanları yayımlandı. Bu duyurularda çok sayıda gayrimenkul için ihale düzenleneceği ilan edilirken bu satışlara dair tüm ayrıntılar başvuru kılavuzlarında belirtildi.



Kamu kurumlarının satılığa çıkardığı bu konutlar için ihale sürecine katılmak isteyen vatandaşların genel olarak nasıl bir süreç izlediklerini, hangi aşamaları tamamlamaları gerektiği ve İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanlığı'nca yayımlanan konut satış duyurusunun detayları haberimizde.



33 KAMU KONUTU İÇİN SATIŞ İLANI



İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanlığı'nın yayımladığı satış duyurusunda toplam satışı yapılacak konut sayısı 33 olarak duyuruldu.



Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından yürütülecek konut satış sürecine dair ilk detay konut satış fiyatları. İhale usulü ile satılacak konutlar için net bir fiyat bildirilemezken Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü konutlar adına 316.820 TL ile 519.000 TL arasında tahmini bedel belirlendiğini açıkladı.



İhale Başvurukları Kasım'da, İhale Tarihi 1 Aralık



33 kamu konutu için ihaleye başvuruda bulunmak isteyecek istekliler başvurularını ihale tarihine kadar yapacaklar. İhale tarihi Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nce 1 Aralık olarak ilan edildi. Başvurular ise ihale tarihinden önce yapılmalı.



MUHAMMEN BEDEL LİSTESİ - KONUT BİLGİLERİ







İHALE BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?



İhaleye adhil olmak isteyen vatandaşlar öncelikle Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'ne uğrayarak buradan 200 TL bedelle satış şartnamesini alacaklar. Daha sonra şartnamede yer alan evrakları teslim edecek ve geçici temiant ücretini yatırmak suretiyle başvurularını tamamlayacaklar.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri