Bergüzer Korel vicdansızlık diyerek fahiş kiralara isyan etti

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi sonrasında Türkiye tek yürek olarak bir araya gelirken kötü niyetli bazı ev sahipleri emlakçılar ise depremi fırsatı çevirme yarışına girişti.

Bergüzer Korel vicdansızlık diyerek fahiş kiralara isyan etti - Özellikle de pandemi döneminde tüm dünyada ev kiraları ve konut fiyatları büyük bir hızla yükselmiş, Türkiye almış olduğu büyük mülteci göçünün de etkisi ile fiyat artışının en çok hissedildiği ülkeler arasında ilk sırada yer almıştı. 

Konut fiyatları ve ev kiralarında yaşanan rekor yükseliş beraberinde büyük bir barınma krizi de yaşanmasına neden olurken TOKİ tarafından yapılan 250 bin sosyal konut projesi ile fiyatlar bir miktar geri çekilmişti. Yaşanan düşüş etkisi bir süre devam etse de Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan deprem ne yazık ki bir kere daha hem satılık hem de kiralık ev fiyatlarında artışa neden oldu. 

SATILIK VE KİRALIK EV FİYATLARINA DEPREM ZAMMI İSYAN ETTİRDİ! 

Bergüzar Korel kiralık ev fiyatlarına depremden sonra gelen zamlara isyan etti. Depremzedelerin yoğun bir şekilde göç ettikleri iller arasında yer alan Konya'da yaşanan deprem felaketi sonrasında kiralık ve satılık ev fiyatlarında yaşanan yükseliş tepki çekmeye devam ediyor. 

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Korel "Önümüzdeki yol çok uzun, maskeyi önce kendine sonra çocuğuna mantığını da anlıyorum ama şu anda kıyametin ortasındayız. Bu evin için bu parayı istemek vicdansızlıktır. 

Aileyi yapayalnız bırakan, çocukları tek bir minder üzerinde bomboş eve koyan emlakçıyı bulacağım. Bu aileye ve yavrularımıza öyle güzel bir ev yapacağız ki... Bu korkunç günleri unutturacağız sizlere benim güzellerim" dedi. 

Emlak Haberleri Haberleri