Beşiktaş Karanfilköy Kentsel Dönüşüm projesinde imar planı onaylandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamasında Beşiktaşlı vatandaşlar tarafından uzun süredir beklenen müjdeli haberi verdi.

Türkiye'de deprem riski en yüksek iller sıralamasında ilk sırada yer alan İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri bu nedenle daha büyük bir önem taşırken bu projelerden biride Beşiktaş Karanfilköy kentsel dönüşüm projesi olarak öne çıkıyordu. 

Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında kritik kentsel dönüşüm projesi de gündem maddesi olarak görüşmeye alındı. Yapılan görüşmenin sonucunu ise KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu. 

İSTANBUL BEŞİKTAŞ KARANFİLKÖY KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNDE SON DURUM NE?

Göreve gelmelerinin ardından kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini belirtene KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yeni bir projede de daha uzlaşma sağlandığını açıkladı. Kurt yaptığı açıklamasında "Beşiktaş Karanfilköy kentsel dönüşüm alanında imar planları bugün İBB Meclisi'nde oy birliği ile onaylandı. Dönüşüm sürecine destek olan siyasi parti gruplarına teşekkür ederiz. %100 uzlaşma hedefiyle yürüttüğümüz çalışmalarda uzlaşma oranımız %91" diyerek mecliste yaşanan oy birliğini dile getirerek diğer siyasi parti gruplarına da teşekkür etti. 

KİPTAŞ tarafından yürütülen çalışmalarda yerinde dönüşüm ve yüzde 100 uzlaşı hedefleri öne çıkarken bu kapsamda apartman bazlı proje çalışmalarına da başlanmıştı. Kentsel dönüşüm projelerine öncelik verilirken Karanfilköy kentsel dönüşüm projesinin imar planları da bugün itibari ile onaylanmış oldu. 

Emlak Haberleri Haberleri