Bodrum ve Fethiye'de Kiralık Lüks Villa Fiyatları Rekor Kırdı

Bu sene Ramazan Bayramı tatili için 9 günlük sürenin açıklanması tatilcileri harekete geçirdi. Pahalı oteller yerine kiralık villalar öne çıkınca fiyatlar arttı!

Bu sene Ramazan Bayramı tatili için 9 günlük sürenin açıklanması tatilcileri harekete geçirdi. Pahalı oteller yerine kiralık villalar öne çıkınca fiyatlar arttı!

2019 Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkarılınca tatile gitmek isteyen kişilerin sayısında rekor oranda artış yaşandı.



Bu sene yabancı turistin de yoğun ilgi gösterdiği oteller fiyatları arttırınca vatandaş kiralık yazlık evler ve villalara yöneldi.



Lüks Villalar Haftalık 90 Bin Liraya Kiraya Veriliyor!



Ancak vatandaş ucuz tatil hayali ile kiralık villalar için hayal kursa da özellikle de lüks villalarda fiyatlar uçuşa geçti.



Özellikle de Bodrum ve Fethiye'de bulunan lüks villaların haftalık kira bedellerinde artış dikkat çekti. Yükselen villa kiraları 90 bin liraya kadar yükseldi.



Temmuz Ayında Fiyatlarda Artış Var



Kiralık villa fiyatları sezona göre belirlenirken yaz sezonu en yüksek ücretlendirmenin yapıldığı dönem olarak dikkat çekiyor.



Kiralık villaların sezon fiyatları incelendiğinde en yüksek fiyatlandırmanın Temmuz ayında yapıldığı görülürken kiraların en yüksek olduğu bölgeler ise Fethiye ve Bodrum olarak öne çıktı.



Kiralık villa fiyatları incelendiğinde denize olan yakınlığı, konumu, bulunduğu bölge, kendisine özel havuzu olup olmaması ve kalan kişi sayısı gibi faktörlerin fiyat konusunda belirleyici olduğu görülüyor.



Pansiyonlarda Bile Yer Kalmadı



Ucuz bayram tatili önerileri arayan kişiler büyük sıkıntı yaşarken Türkiye'nin tatil cennetleri arasında yer alan Bodrum, Antalya ve Çeşme gibi bölgelerde ne yazık ki pansiyonlarda bile yer kalmadığı belirtiliyor.



Emlak365.com



Emlak Haberleri Haberleri