Borcunu ödemediği için elektriğini kesilen ev sahibi site yöneticisinin ofisine el yapımı patlayıcı attı!

Gaziantep'te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Elektrik faturasını ödemeyen ve borcu olan şahsın elektriği site yönetimi tarafından kesilirken buna kızan şahıs site yönetimi ofisine el yapımı patlayıcı attı.

Sitelerde yönetim ile vatandaşlar arasında yaşanan sorunlar her geçen gün artarken bu olaylardan biri de Gaziantep'te yaşandı. Gaziantep'te sitede yaşayan bir vatandaş elektrik borcunu ödemedi. Elektrik borcu nedeni ile site yönetimi çareyi daireye elektrik yüklemesi yapmamada buldu ve dairenin sigortasını kapattı. 

Elektriği kesilen vatandaş adeta çıldırırken soluğu site yönetiminin ofisinde aldı. Elektriğinin tekrar açılması için başvuru yapan vatandaş site yönetiminden red yanıtı alınca önce tartıştı sonrasında ise site yönetiminin ofisine el yapımı patlayıcı atarak büyük panik ve korku yaşanmasına neden oldu. 

ELEKTRİK FATURASI BİR FACİAYA DÖNÜŞÜYORDU! 

Olay Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. İddialara göre sitede yaşayan vatandaş 2 aylık elektrik faturası borcunu ödemedi. Bunun üzerine site yönetimi çareyi borcu olan daireye elektrik yüklemesi gerçekleştirmemekte buldu ve dairenin sigortasını indirerek elektriğini kesti. Evinde elektriğin kesilmesine sinirlenen vatandaş site yönetimi ofisine gitti. 

Site yöneticisi ile tartışan vatandaş tüm ısrarlarına rağmen borcunu ödemeden elektriğinin açılmayacağını söylemesi üzerine yönetim ofisine el yapımı patlayıcı ile saldırı gerçekleştirdi. 

Olay yeri bir anda savaş alanına dönerken yönetim ofisinin camları kırıldı ve büyük maddi hasar meydana geldi. Saldırganın yanında getirdiği iki adet EYP'yi ofise attığı ve büyük bir patlamaya neden olduğu belirtilirken patlama sesi nedeniyle binada yaşayanlar da büyük panik ve korku yaşadı. Patlama ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ev sahibini göz altına alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Emlak Haberleri Haberleri