Borsa Yatırımcısına Yeni Fırsat: DAP Gayrimenkul Halka Arz Ne Zaman, Eşit Mi, Fiyatı Ne Kadar?

Türkiye'nin en büyük markalı konut projesi üreticileri arasında yer alan DAP Gayrimenkul Geliştirme, borsaya girmeye hazırlanıyor. DAP halka arz sürecini, borsa kodu, hisse fiyatı ne kadar?

Borsada halka arz işlemleri büyük bir hızla ilerlemeye devam ederken inşaat ve gayrimenkul sektörünün de atakları devam ediyor. Borsaya girmeye hazırlanan şirketlerden biri de DAP Yapı oldu. DAP Gayrimenkul Geliştirme Garanti BBVA Yatırım’ın liderliğinde halka arz ediliyor.

Türkiye'nin inşaat sektöründeki en büyük markalı konut projesi üreticileri arasında yer alan DAP Yapı, sabit fiyatla talep toplama işlemi yaparak borsaya girecek. DAP halka arz işleminde 33 aracı kurum üzerinden talep girilebilecek. DAP Holding iştirakleri arasında yer alan DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. böylelikle halka arz edilecek.

DAP GAYRİMENKUL HALKA ARZ NE ZAMAN?

Türkiye'de pandemi sonrasında sağlıklı ev konseptini hayata geçiren ilk şirket olma unvanına sahip olan DAP Yapı inşaat sektörünün öncü markaları arasında yer alıyor. DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin halka arz işlemi için talep toplama tarihleri 15 Şubat 2022 günü itibari ile başlayacak. 15 - 16 - 17 - 18 Şubat 2022 tarihleri arasında devam eden işlemler konsorsiyum lideri Garanti Bankası tarafından yürütülecek.

DAP GAYRİMENKUL HALKA ARZ BORSA İŞLEM KODU NEDİR?

DAP Gayrimenkul borsa işlem kodu DAPGM olarak ilan edildi.

DAP GAYRİMENKUL HALKA ARZA DETAYLARI: HİSSE FİYATI NE KADAR?

DAP Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama ile hisse fiyatı 18.50 TL olarak ilan edildi. DAP Gayrimenkul halka arz edilecek pay nominal değeri ise 30.020.000 olarak ilan edildi. Halka arz yöntemi ise Oransal Dağıtım (Taslak İzahnameye Göre) olarak belirlendi.

Emlak Haberleri Haberleri