Bu Fiyata Babanız Bile Size Satmaz! Ziraat Bankası 380 M2 Bahçeli Müstakil Köy Evi 56.250 TL, 2+1 Daire 63.750 TL

Ziraat Bankası'ndan satılık gayrimenkuller yok fiyata satışa çıktı! Ziraat Bankası satılık müstakil ev, bahçeli ev, köy evleri, apartman dairesi, arsa ve dükkan ilanları Mart 2022 duyuruları!

Bankadan ev satın almak isteyen kişilere kelepir fiyatlı yeni satış duyuruları yayımlandı. Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller için verilen ilanlar Mart ayına özel olarak güncellenirken yeni ilanlarda farklı illerde yer alan bankadan satılık arsa, apartman dairesi, dükkan, yazlık, tarla ve ucuz bahçeli müstakil ev ilanları yer aldı.

Yükselen ev fiyatları nedeni ile son dönemde ucuz ev arayan kişiler bankadan satılık gayrimenkuller ve icradan satılık evler için verilen düşük fiyatlı ilanları takip etmeye başlamıştı. Yayımlanan ilanlar kapsamında fiyatları emsallerinin yarısının bile altında olan çok sayıda ucuz ev ilanına yer verilirken hem oturmak hem de yatırım yapmak için taşınmaz arayan kişilere fırsat sunuldu.

ZİRAAT BANKASI SATILIK GAYRİMENKULLER: BANKADAN SATILIK BAHÇELİ MÜSTAKİL KÖY EVİ İLANLARI!

Korona virüs salgını döneminde pek çok kişinin zorunlu karantina döneminde kendi bahçesinde olma isteği ile bahçeli müstakil ev fiyatları büyük bir hızla yükselmişti. Şehrin kalabalığından ve hastalıktan kaçmak isteyen kişiler köy evlerine ilgi gösterirken ucuz müstakil ev almak isteyen kişiler Ziraat Bankası satılık bahçeli köy evi ilanlarına yoğun ilgi göstermişti.

Ziraat Bankası intengo sitesi üzerinden 22 bin 250 liradan başlayan fiyatlarla çok sayıda bahçeli müstakil ev, avlulu taş ev ve bankadan satılık köy evi ilanları yayımlandı. Konya'da yer alan 380 m2 2 katlı bahçeli müstakil köy evi için belirlenen satış fiyatı 56.250 TL olarak sitede yer aldı.

ZİRAAT BANKASI SATILIK APARTMAN DAİRESİ İLANLARI: İCRADAN SATILIK DAİRELER!

Müstakil evlerin yanı sıra banka tarafından çok sayıda apartman dairesi de yayımlanan ilanlar arasında kendisine yer bulurken Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yer alan 101 m2 büyüklüğe sahip olan 2+1 satılık apartman dairesi fiyatı 63 bin 750 TL'den alıcısın beklemeye başladı.

BANKADAN / İCRADAN SATILIK ARSA İLANLARI: ZİRAAT BANKASI SATILIK TARLA, ARSA FİYATLARI KAÇ TL?

Arsa ve tarla fiyatları cep yakmaya başlarken ucuz, kelepir, yatırımlık arsa fırsatları arayan kişilere büyük fırsat Ziraat Bankası tarafından satıldı. 5 Bin liradan başlayan fiyatlarla tarla ve 18 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa yatırımı yapma fırsatı sunuldu. Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller için ilanlar Ziraat Bankası İntengo sitesi üzerinden yayımlanırken başvurular da yine aynı site üzerinden yapılıyor.

Emlak Haberleri Haberleri