Bu fiyata evleri gören şaşırıyor! Denizbank 130 bin TL, 160 bin TL'ye merkezde konut satıyor!

Denizbank gayrimenkul satış ilanları yenilendi. Banka, değerinin çok altında fiyatlarla birçok konutu satışa çıkardı. İşte uygun fiyatlı daireler.

Konut fiyatlarının zirveye çıktığı dönemde ev almak artık bir ihtiyaçtan ziyade lükse dönüştü. Piyasadaki satılık ev ilanları 1+1 daireler için dahi 500 bin liradan başlarken, BDDK'dan çıkar karar doğrultusunda konut kredisi kullanımında da değişikliğe gidildi. Gayrimenkul sektörü öncüleri bu kararın konut fiyatlarını daha da yükseğe taşıyacağını düşünüyor.

Sahibinden satılık ilanlarında ve emlakçılarda konut fiyatları yükselişini sürdürürken, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise yönünü bankadan satılık konut ilanlarına çevirdi. Bu kapsamda birçok bankanın gayrimenkul satışları devam ederken, Denizbank da gayrimenkul ilanlarında güncellemeye gitti.

Denizbank konut satışları devam ediyor! En ucuza ev sahibi olma şansı

Özel bankaların önde gelen isimlerinden biri olan Denizbank, aynı zamanda konut, arsa, tarla gibi gayrimenkuller de satıyor. Kendi mülkiyetine geçen konutları elden çıkarmak için piyasanın çok altında fiyatlar veren banka, sık sık gayrimenkul satış ilanlarını da güncelliyor.

Günümüzde piyasada 500 bin liranın altında ev kalmadı. Denizbank ise 130 bin liradan başlayan fiyatlarla vatandaşların ev almasını sağlıyor.

Denizbank 130.000 TL, 165.000 TL ve 208.000 TL'ye konut satıyor!

Denizbank'ın gayrimenkul satışı yaptığı Intengo sitesinde yer alan satılık konut ilanları fiyatlarıyla göreni cezbediyor. İlanlar içerisinde ilk olarak 130 bin TL'ye 50 m2 olan daire göze çarpıyor. Kırıkkale Merkez Güzeltepe mahallesinde yer alan ve bahçesi bulunan daire için başlangıç bedeli olarak 130 bin TL talep ediliyor.

İkinci ilan yine aynı konumda ve aynı apartmanda bulunuyor. Yeni binadaki 60 m2 daire için 165 bin TL bedel belirlendi.

Diğer ilandaki daire Ordu Gürgentepe'de yer alıyor ve 145 m2 daire için yalnızca 208 bin TL fiyat biçiliyor.

İlanların devamında ev fiyatları değişiklik gösteriyor. Ardahan Merkez'deki 105 m2 ev için 240 bin TL, Samsun Kavak'ta büyük bir sitede yer alan 100 m2 daire için 270 bin TL, aynı sitedeki 108 m2 daire için ise 290 bin TL fiyat belirlendi.

Denizbank konut satışları içerisinde 300 bin lira ve üzerinde de oldukça geniş daireler yer alıyor. Bu dairelerin büyük bir çoğunluğu ise merkezde yer almasıyla talebi daha da artırıyor.

Denizbank'ın satışa sunduğu konutlar için belirlenen başlangıç fiyatlarına belirtilen süre içerisinde teklif vererek sahip olabilirsiniz. Sizden başka teklif veren olmaması durumunda ise bankanın belirlediği ilk fiyat üzerinden evi satın almanız mümkün olacaktır.

Emlak Haberleri Haberleri