Bu fiyata ne araba ne de konut imarlı arsa bulabilirsiniz! Belediyeye başvuran alıyor

Bu fiyatlara bir daha gelmeyecek satılık arsa ilanları. Gülşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru kapsamında konut imarlı ve am hisseli arsaların satışları yapılacak.

Nevşehir Gülşehir Belediye Başkanlığı hem ikinci el araba hemde konut imarlı arsalar satacak. Haziran ayı içinde hem başvuru alacak hemde ihaleleri düzenleyecek olan kurum ilan edilen muhammen bedeller üzerinden teklifleri kabul edecek. Kamudan satılık arsa ve araba almak isteyenlerler için büyük bir fırsat sunan o duyurular.

BELEDİYEDEN SATILIK ARABA

Gülşehir Belediye Başkanlığı yayımladığı duyurusunda satışı yapılacak olana arabanın Renault Marka Z.FLUANCE EXTREME 1.5 DCİ model olduğunu açıkladı. 2011 model olan araç çalışır durumda. Bu araba için belediye başkanlığı 140 bin TL Muhammen bedel belirlemiş durumda.

Satılık Araç Fiyat Tablosu

BELEDİYEDEN SATILIK TAM HİSSELİ KONUT İMARLI ARSALAR

Listede yer alan diğer satılık gayrimenkuller konut imarlı arsa niteliğinde. Nevşehir ili Gülşehir ilçesi Çayır ve Tuzköy Mahallerinde bulunan arsaların birçoğu tam hisseli. Bazı arsalar da ise tüm pay içinden belli bir hissenin satışı yapılacak. Muhammen bedel tablosuna bakılığında arsaların 9.200 TL'den başlayan fiyatlarla satılacağı bildirildi. Listedeki en pahalı arsa ise 218 bin TL muhammen bedelle satılacak.

Satılık Arsa Fiyat Tablosu

İLAN İLE İLGİLİ OLANLAR

Yukarıda tablo halinde özellikleri ve muhammen bedelleri yer alan arsaları veya arabayı almak isteyenler ilk olarak başvuru yapacaklar. Başvuru sürecini başarılı bir şekilde tamamlayanlar ihale sürecine dahil olacaklar. Daha sonra ise kurumun belirlediği muhammen bedel üzerinden teklifler sunulacak.

Belediye başkanlığı satış işlemlerine dahil olmak isteyen tüm istekliler için bir açıklamada bulundu. İhale adresi ve satış süreci hakkında bilgilendirme yapan Gülşehir Belediyesi "Belediyemiz mülkiyetinde bulunan, Tablo 1A ve Tablo 2A’da bilgileri yer alan taşınır ve taşınmazlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesine göre Açık Artırma Usulü ile ihale edilecektir. İhale 07/06/2022 tarihine rastlayan Salı günü aşağıdaki tablolarda bilgileri yer alan taşınır ve taşınmazlar için belirtilen saatte Belediyemiz toplantı salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır." ifadelerine yer verdi. Arsaları almak isteyenler bu açıklama kapsamında başvurularını belediyeye yapacaklar. Son başvuru tarihi ihale gününden bir önceki günün mesai bitimine kadar olan süre olarak duyuruldu. İhale duyurusuna Gülşehir Belediyesinin internet sayfasından veya kurumu arayak ulaşabilirsiniz.

Emlak Haberleri Haberleri