Bu Fiyata Size Ne Babanız Ne Kardeşiniz Satar! 10 Bin TL Peşin, Aylık 837 TL Taksitle Vakıfbank'tan Satılık Daireler

Düşük peşinat ve aylık taksitle kiradan bile daha ucuz taksitlerle ev sahibi olmak, konut yatırımı yapmak isteyen kişilere Vakıfbank'tan satılık gayrimenkuller için ilanlar yayımlandı.

Ev sahibi olmak isteyen kişilere aradıkları büyük fırsat Vakıfbank tarafından sunuldu. Vakıfbank'tan satılık gayrimenkuller için yayımlanan ilanlarda Mart ayına özel büyük fırsatlar dikkat çekerken peşinatı olmayan kişiler için Vakıfbank konut kredisi paketinde banka gayrimenkulü kredi paketi ile düşük faiz oranları ile taksitle ev sahibi olma fırsatı da tanıyor.

Bankadan ev almak isteyen kişilere yönelik olarak satışa sunulan Vakıfbank satılık gayrimenkul ilanları ile yurt genelinde yer alan ve bankanın mülkiyetine geçen apartman dairesi, bankadan satılık müstakil ev, arsa, tarla, bağ, bahçe gibi pek çok taşınmaz piyasa fiyatının yarısının bile altına çok daha düşük taksitlerle yeni sahibini bekliyor!

VAKIFBANK'TAN SATILIK GAYRİMENKULLER MART 2022! BANKADAN SATILIK MÜSTAKİL EV İLANLARI, APARTMAN DAİRESİ

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olmasının yanı sıra devlet bankası olması nedeni ile de vatandaşa güven veren Vakıfbank mülkiyeti kendisine geçen taşınmazları Vakıfbank İntengo sitesi üzerinden satışa çıkartıyor. Bu daireler banka tarafından ekspertiz işlemleri yapılarak satışa sunulduğu için konut kredisi çekerek satın almak isteyen kişilerden Vakıfbank konut kredisi ekspertiz ücreti ve dosya masrafı da tahsil etmiyor.

Bankadan satılık ev ve sahibinden apartman dairesi ilanları için fiyat karşılaştırması yapıldığında bu evlerin son derece düşük fiyatlarla satışa sunulmuş olması, 120 ay vadeli konut kredisi çekerek taksitle alma imkanı sağlanması da büyük bir avantaj olarak öne çıkıyor.

Örneğin Çorum'da ara katta yer alan 93 m2 apartman dairesi için bankanın belirlemiş olduğu satış fiyatı sadece 61 bin TL olarak ilan edilmiş durumda.

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ DESTEĞİ İLE 10 BİN TL PEŞİNATLA NASIL EV SAHİBİ OLUNUR, BANKADAN APARTMAN DAİRESİ ALINIR?

Bankanın satışa sunmuş olduğu taşınmazlar için Vakıfbank Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi desteği sunuyor. Bu paket sayesinde vatandaş nakit para birikimi olmasa dahi hayalini kurduğu evi düşük taksit ödemeleri ile alabiliyor.

Örneğin yukarıda örneğini vermiş olduğumuz 61 bin liralık evi almak isteyen bir vatandaş 10 bin TL peşinat ödemesi durumunda kalan 51 bin liralık bölüm için bankadan 120 ay vadeli konut kredisi çekebiliyor. Bu sayede aylık 837,87 TL taksit ödeyerek ev sahibi olabiliyor ya da konut yatırımı yapabiliyor. Aldığı evi kiraya veren bir kişi zaten aylık taksit ödemesini kiradan çıkararak kredisi bitince ev sahibi oluyor.

Emlak Haberleri Haberleri