Bu Fiyatları Tüm Emlakçılar Kıskanacak! Ziraat Bankası 120 Bin TL'ye, 125 Bin TL'ye Konut Satışı Yapıyor!

Konut satın almak için imkanlarını zorlayanlar uygun fiyat arayışlarını sürdürüyorlar. Ziraat Bankası'nın en son ucuz konut fırsatları nelerdir? Hangi şehirlerde uygun fiyatla konut satışı yapılıyor?

Ev sahibi olup kira derdinden kurtulmak isteyenlerin bu hayallerini gerçekleştirmeleri Türkiye emlak piyasasında her geçen gün oldukça zor bir hale geliyor. Fiyat yükselişleri nedeniyle ev satın alabilecek maddi imkana sahip olan vatandaşların sayısı her geçen gün daha da azalıyor. Bundan dolayı da son fırsatları değerlendirmek isteyenler ucuz konut arayışlarını sürdürüyorlar. Bankalardan yapılan ucuz konut satışları ise vatandaşların hayallerine kavuşabilmelerinin en büyük destekçisi oluyor. Ziraat Bankası da vatandaşlara böyle bir imkanı sunmayı sürdürüyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN EMLAK PİYASASINI KISKANDIRAN KONUT SATIŞLARI

Ziraat Bankası, Türkiye'nin köklü kamu bankalarından birisi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Çok yüksek müşteri potansiyeline sahip olan bu banka kredi kullanmak isteyen vatandaşların aklına gelen ilk banka oluyor. Bu krediler kullandırılırken Ziraat bankası müşterilerden teminat olarak konut ipoteği talep ediyor. Kredi borcu ödenmediğinde ise ipotekteki konut Ziraat Bankası'nın mülkiyetine geçiyor ve müşterinin kredi hesabı kapatılıyor.

Müşterinin kapatılan kredi hesabı Ziraat Bankası'nın kayıtlarına kredi zararı olarak işleniyor. Ancak bu kredi zararının karşılaabilmesi müşterilerden alınan konutların satışı ile mümkün oluyor. Türk lirası değer kaybettikçe kredi zararı daha da artıyor. Bunu engellemenin yolu ise banka mülkiyetine geçen konutun acil bir şekilde satışı oluyor. Böylelikle kredi zararı karşılanmış oluyor. Uzun süre konut satışı yapılmasını beklemek istemeyen Ziraat Bankası da konutları uygun fiyata satışa çıkarıyor. Ev sahibi olmak isteyenler ise ucuz konut fırsatlarını bu şekilde elde edebiliyorlar.

ZİRAAT BANKASI KONUT SATIŞ İLANLARI FİYAT İNCELEMESİ

Ziraat bankası tarafından hemen hemen her şehirde konut satışı yapılıyor. Bu konut satışlarında oldukça uyugn fiyatlar tespit ediliyor. Bu konut satış ilanlarının tamamını buraya aktarmamızın imkanı bulunmuyor. Ancak örnek teşkil etmesi bakımında bazı konut satış ilanlarının incelemesini haberimize yansırıyoruz. İşte Ziraat Bankası'ndan avantajlı fiyatlarla satışa çıkarılan konutların bazıları...

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan konut satış ilanına göre Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bir konut satışa çıkarıldı. Banka 2+1 100 metrekare büyüklüğünde olan bu konut için 126 Bin TL fiyat belirledi. Şu ana kadar bu konut için herhangi bir teklif yapılmaması ise ayrı bir avantaj oluyor.

Nevşehir'in Kozaklı ilçesi Ziraat Bankası'nın konut satışı yapacağını duyurduğu yerleşim birimlerinden birisi oldu. Bu ilçede bulunan 1+1 65 metrekarelik konut için 122.500 TL fiyat tespiti yapıldı.

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan konut satış ilanlarına göre Erzurum Horasan'da 140 metrekare konut 144 Bin TL'ye, Şanlıurfa Suruç'ta 147 metrekare konut 127.500 TL'ye satışa çıkarıldı.

Ziraat bankası, Giresun'un Bulancak ilçesinde de 75 metrekare konutu 140 Bin TL'ye satışa çıkardığını duyurdu.

Emlak Haberleri Haberleri