Bu Kredi Kartı Olanlar Emlak Vergisi Borçlarını Taksitle İnternetten Ödeyebilecekler!

Emlak vergisi ertelendi mi sorusuna henüz kesin bir yanıt verilmezken vatandaş bir yandan da vergisini ödemeye devam ediyor.

Emlak vergisi ertelendi mi sorusuna henüz kesin bir yanıt verilmezken vatandaş bir yandan da vergisini ödemeye devam ediyor. Bankalarda internetten emlak vergisi ödemek isteyen kişilere yönelik olarak kredi kartına taksit kampanyaları için duyuru yapmaya devam ediyor. Emlak vergisi kredi kartı taksit kampanyaları ile kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen kişilere sunulan imkanlar haberimizde! Garanti Bankası bonus kredi kartı, İş Bankası maksimum ve Yapı Kredi world kredi kartı taksit kampanyaları haberimizde...

Emlak vergisi ödemeleri devam ederken bankaların da kredi kartı taksit kampanyaları hız kazandı.



EMLAK VERGİSİ ERTELENDİ Mİ?



Hayır, şu ana kadar meclise verilen soru önergesi ve yasa teklifine rağmen ne yazık ki konu hakkında hükümet kanadından resmi bir açıklama gelmedi.



EMLAK VERGİS İNTERNETTEN NASIL ÖDENİR?



Belediyelerin e devlet sistemi üzerinden emlak vergisi internetten ödenebiliyor.



İlgili işlem adımları için lütfen TIKLAYINIZ...



EMLAK VERGİSİ KREDİ KARTI TAKSİT KAMPANYALARI 2020



GARANTİ BANKASI EMLAK VERGİSİ BONUS KREDİ KARTI TAKSİT KAMPANYASI 2020



Garanti Bankası emlak vergisi kredi kartı taksit kampanyaları başladı.



Garanti Bonus kartları, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, Miles&Smiles kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express, Bonus Business, Dragon Bonus Business, Bonus Business American Express, Shop&Fly Business, Shop&Fly Business American Express, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express, Filo Card, Easy ve American Express Business kart sahipleri kampanyaya katılma hakkında yararlanabilecek.





Garanti Bankası kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler ödeme yapmadan önce EMLAK yazarak oluşturdukları kısa mesajı sisteme kayıtlı cep telefonları numarasından 3340'a gönderecekler.



İŞ BANKASI EMLAK VERGİSİ MAKSİMUM (MAXİMUM) KREDİ KARTI TAKSİT KAMPANYASI 2020



İş Bankası tarafından yapılan duyuruda "Maximum Kart’ınızla 31 Mayıs’a kadar Belediye vezneleri ve Belediyelere ait internet siteleri üzerinden yapacağınız 100 TL üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 3 taksitte geri ödeme ayrıcalığından yararlanın" ifadelerine yer verilerek kampanya duyuruldu.





Belediyelere ait internet siteleri üzerinden yapılan ödemelerden sonra Maximum mobil uygulaması, iş çep uygulaması ve İş Bankası internet sitesi üzerinden vade farksız 3 eşit taksitlendirme yapılabilecek.



YAPI KREDİ BANKASI WORLD KREDİ KARTI TAKSİT KAMPANYASI 2020



Yapı Kredi Bankası da emlak vergisi kredi kartı taksit kampanyası başlattı.





Yapılan açıklamada ödeme yaptıktan sonra "EMLAK" yazıp bir boşluk bırakarak işleme özel cep telefonuna gelen şifreyi ekleyerek 4454 numarasına SMS gönderilmesi yeterli olacaktır ifadelerine yer verildi.



Emlak vergisi ödemeleri 3 eşit taksit halinde yapılacak Ödeme yapan kişiler daha sonra taksitlendirme işlemi gerçekleştirebilecek.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri